ANNONCE

Presse

Akkreditering

Du får akkreditering til Odense Håndbolds hjemmekampe ved at kontakte Maria Eilertsen på me@odensehaandbold.dk.

Akkreditering gælder kun til pressefaciliteterne i Sydbank Arena. Det er ikke muligt at få akkreditering til andre sektioner i Sydbank Arena.

 

Lys

Sydbank Arena har flere muligheder for indstilling af lys og lysstyrke. Lyset kan tilpasses til den sportsgren eller det arrangement, der afvikles i hallen.

Hallens lys er 1200 LUX ved håndboldkampe, som tv-stationerne dækker. Ved håndboldkampe, som ikke dækkes af tv, er hallens lys 1000 LUX.

I opvisningshallen er der flere steder flader i lys grå farve, hvor du nemt kan indstille hvidbalancen. Fotografer kan bruge ISO 800, bl. 2.0, lukkertid 1/640 sek.

 

Internetadgang

Når du er blevet akkrediteret, får du adgang til internettet ved at koble dig på Sydbank Arenas trådløse netværk. Oplysninger om dette netværk vil ligge fremme ved din presseplads, hvis du har akkrediteret dig.

Det trådløse netværk kan bruges i hele Sydbank Arena.  

 

Parkeringsmuligheder

Sydbank Arena råder over flere parkeringspladser. Der er ikke parkeringspladser forbeholdt pressen. I nærområdet er der desuden ca. 1300 parkeringspladser, som dog kan variere i antal alt efter forholdene på dagen.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app