Bliv en del af holdet

Se Odense Håndbolds samarbejdspartnere her. 


BRUG DIT SPONSORAT AKTIVT I DIN EGEN MARKEDSFØRING

Tag dine kunder med til kamp eller bring kampen til dine kunder. Som sponsor hos Odense Håndbold kan du aktivt benytte spillere, ledere, vores lokaler og kampe til din egen markedsføring.

 

LET KONTAKT TIL NYE KUNDER

Ofte kan indgangsvinklen til ønskekunder være lidt svær. Som en del af sponsorgruppen får du direkte adgang til alle andre i netværket. Bare spørg, så sætter vi jer sammen ved næste VIP-arrangement.

Kontakt Jakob Fischer, Kommerciel chef hos Odense Håndbold på tlf. 60 51 25 17 eller jf@odensehaandbold.dk

 

 

Netværk

Odense Håndbold ser netværk som mere end blot at mødes nogle fastlagte gange i løbet af året. Vi anser netværksdelen som dynamoen med passion – indlevelse - oplevelse - altså et forum, hvor vi aktiverer og udfordrer hinanden på alle niveauer og samtidig sikrer et miljø, hvor der sker udvikling.

Vi står i centrum og søger hele tiden idéudvikling, optimering, aktualisering og evaluering i vores netværk.

Odense Håndbold driver i dag flere netværk, og vi har en klar ambition og målsætning om, at flere kommer til.

Vores nuværende netværk:

Partnerforum – professionelt netværk for beslutningstagere
Værdiskabelse – netværk med fokus på forretning, udvikling og vidensdeling
Q16 – netværk for kvindelige ledere

"OK har det vel nok bredeste sortiment af energiprodukter til privat og erhverv, som vi gerne vil øge kendskabet til. I den målsætning er Odense Håndbold som kommunikationsplatform et meget ambitiøst og spændende projekt at deltage i."


Ole Kjeldgaard, OK

"Samarbejdet med Odense Håndbold bygger på vores ønske om værdiskabelse for vores omgivelser. Sparekassens formål er at bidrage til at gøre Sjælland og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed med særlig vægt på partnerskaber inden for talentpleje og uddannelse. Odense Håndbolds visioner og værdier udviser gode synergier til vores forretning."


Niels Kidde Andersen, Sparekassen Sjælland-Fyn

Hospitality

Odense Håndbolds hospitality-program er et samarbejde på højt niveau, da vi ser vores rolle som virksomhedens forlængede arm til eksklusivt kundepleje.

VIP med flere niveauer:

Det at invitere kunden i VIP-lounge sammen med de øvrige VIP-gæster eller at skræddersy sit eget mindre VIP-arrangement i en af vores dertil indrettede lounges skaber rammen for et unikt tilhørsforhold.

VIP-lounge:

 • 2 timer før kampstart
 • Netværkskontakt
 • Lækker middag inkl. vin, vand, øl
 • Kaffe og kage
 • Kampoplæg
 • VIP-siddeplads

Egen VIP-lounge (op til 30 personer):

 • VIP-arrangement efter eget ønske
 • Separat lokale
 • Oplæg fra Odense Håndbolds ledere
 • Eget program/møde/indlæg
 • Konferencefaciliteter
 • VIP-siddepladser

Håndboldkampe ses altid fra siddepladser i VIP-området i hallen. Kort sagt: Man mødes og hygger med sine kunder i et autentisk, passioneret og indbydende håndboldmiljø.

 

 

Vil du vide mere?

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Odense Håndbold, og hvad det vil sige at være samarbejdspartner i klubben, kan du altid kontakte administrationen her.

Du kan også læse meget mere i vores brochure her.