Presse

Akkreditering

Du får akkreditering til Odense Håndbolds hjemmekampe ved at kontakte Maria Eilertsen på me@odensehaandbold.dk.

Akkreditering gælder kun til pressefaciliteterne i Odense Idrætshal. Det er ikke muligt at få akkreditering til andre sektioner i Odense Idrætshal.

 

Lys

Odense Idrætshal har flere muligheder for indstilling af lys og lysstyrke. Lyset kan tilpasses til den sportsgren eller det arrangement, der afvikles i hallen.

Hallens lys er 1200 LUX ved håndboldkampe, som tv-stationerne dækker. Ved håndboldkampe, som ikke dækkes af tv, er hallens lys 1000 LUX.

I opvisningshallen er der flere steder flader i lys grå farve, hvor du nemt kan indstille hvidbalancen. Fotografer kan bruge ISO 800, bl. 2.0, lukkertid 1/640 sek.

 

Internetadgang

Når du er blevet akkrediteret, får du adgang til internettet ved at koble dig på Odense Idrætshals trådløse netværk. Oplysninger om dette netværk vil ligge fremme ved din presseplads, hvis du har akkrediteret dig.

Det trådløse netværk kan bruges i hele Odense Idrætshal.  

 

Parkeringsmuligheder

Odense Idrætshal råder over 160 parkeringspladser, hvoraf de to er forbeholdt handicapparkering. Der er ikke parkeringspladser forbeholdt pressen. I nærområdet er der desuden ca. 1300 parkeringspladser, som dog kan variere i antal alt efter forholdene på dagen.