Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Stærke russere vinder i Odense
10. februar 2019

Stærke russere vinder i Odense

Rostov-Don var modstanderen i søndagens opgør i Women’s EHF Champions League, og det var også et bedre russisk hold, der var mødt op i Odense Idrætshal, som med en god offensiv kunne rejse hjem med to point. Kampen endte 26-30 til Rostov-Don.

Det var det stjernespækkede russiske hold fra Rostov-Don, der stod på den modsatte banehalvdel, da kampen blev fløjtet i gang i Odense Idrætshal søndag eftermiddag.

Men det var ikke noget, der så ud til at skræmme de odenseanske piger, der kom rigtig godt fra start i kampen. Især indspil til Kathrine Heindahl på stregen fungerede i angrebet og var medvirkende til, at Odense Håndbold fulgte med indtil stillingen 5-5, hvor Rostov-Don begyndte at trække en smule fra.

Efter yderligere seks minutter havde russerne bragt sig foran 7-10, hvorefter Jan Pytlick valgte at tage en timeout. Men herefter blev der lavet fejl i angrebet, som Rostov-Don var hurtige til at udnytte, og derfor kunne russerne også bringe sig foran 10-15 efter 25 minutter.

Cifrene fik de orange dog pyntet lidt på, inden der blev fløjtet til pause. Med en russisk scoring i det sidste sekund gik de orange i omklædningsrummet bagud 13-17.

Anden halvleg startede ikke godt for de orange, som ikke kunne sende bolden i nettet, og der skulle gå næsten seks minutter, før Jessica Quintino scorede fra fløjen. Her var odenseanerne allerede kommet bagud 14-21. Dette forspring havde de svært ved at få hentet, da de samtidig havde det svært i defensiven og dermed ikke kunne holde russerne fra at score.

Efter en scoringspause på knap ni minutter midt i halvlegen kunne Nadia Offendal gøre det til 21-28 med kun fem minutter tilbage af kampen. Herefter begyndte Rostov-Don at falde i niveau, og dermed fik de orange reduceret en smule og kunne derfor mindske nederlaget til 26-30.

Dermed jagter Odense Håndbold stadig de sidste point, der kan sende dem videre i Women’s EHF Champions League, som kan hentes i næste runde mod Brest Betagne på udebane.

Næste hjemmebanekamp er i HTH Ligaen og venter lørdag den 16. februar, hvor TTH Holstebro kommer på besøg. Billetter til denne kamp kan købes her.