ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Stærke russere vinder i Odense
10. februar 2019

Stærke russere vinder i Odense

Rostov-Don var modstanderen i søndagens opgør i Women’s EHF Champions League, og det var også et bedre russisk hold, der var mødt op i Odense Idrætshal, som med en god offensiv kunne rejse hjem med to point. Kampen endte 26-30 til Rostov-Don.

Det var det stjernespækkede russiske hold fra Rostov-Don, der stod på den modsatte banehalvdel, da kampen blev fløjtet i gang i Odense Idrætshal søndag eftermiddag.

Men det var ikke noget, der så ud til at skræmme de odenseanske piger, der kom rigtig godt fra start i kampen. Især indspil til Kathrine Heindahl på stregen fungerede i angrebet og var medvirkende til, at Odense Håndbold fulgte med indtil stillingen 5-5, hvor Rostov-Don begyndte at trække en smule fra.

Efter yderligere seks minutter havde russerne bragt sig foran 7-10, hvorefter Jan Pytlick valgte at tage en timeout. Men herefter blev der lavet fejl i angrebet, som Rostov-Don var hurtige til at udnytte, og derfor kunne russerne også bringe sig foran 10-15 efter 25 minutter.

Cifrene fik de orange dog pyntet lidt på, inden der blev fløjtet til pause. Med en russisk scoring i det sidste sekund gik de orange i omklædningsrummet bagud 13-17.

Anden halvleg startede ikke godt for de orange, som ikke kunne sende bolden i nettet, og der skulle gå næsten seks minutter, før Jessica Quintino scorede fra fløjen. Her var odenseanerne allerede kommet bagud 14-21. Dette forspring havde de svært ved at få hentet, da de samtidig havde det svært i defensiven og dermed ikke kunne holde russerne fra at score.

Efter en scoringspause på knap ni minutter midt i halvlegen kunne Nadia Offendal gøre det til 21-28 med kun fem minutter tilbage af kampen. Herefter begyndte Rostov-Don at falde i niveau, og dermed fik de orange reduceret en smule og kunne derfor mindske nederlaget til 26-30.

Dermed jagter Odense Håndbold stadig de sidste point, der kan sende dem videre i Women’s EHF Champions League, som kan hentes i næste runde mod Brest Betagne på udebane.

Næste hjemmebanekamp er i HTH Ligaen og venter lørdag den 16. februar, hvor TTH Holstebro kommer på besøg. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app