ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHF Champions League: Storsejr over tjekkiske DHK Banik Most
18. september 2022

EHF Champions League: Storsejr over tjekkiske DHK Banik Most

Søndag spillede Odense Håndbold sin første kamp på hjemmebane i EHF Champions League mod tjekkiske DHK Banik Most, som de orange sendte hjem med et stort nederlag.

Odense Håndbold kom hurtigt ud af starthullerne. Der var god fart i angrebet og i kontra, og Althea Reinhardt bød ind med fine redninger i målet. Efter blot tre minutters spil var stillingen 4-1 til Odense Håndbold. DHK Banik Most spillede også hurtigt og fik hægtet sig på de orange. 5-3 stod der på måltavlen efter fem minutter, men det var det tætteste, tjekkerne kom på Odense Håndbold i første halvleg. De orange buldrede derudaf, og Althea Reinhardt lukkede af i målet. Efter 16 minutter stod der 13-7 til Odense Håndbold.

DHK Banik Most forsøgte sig med 5-1-forsvar, men det orange angreb omstillede sig hurtigt og kom til fine chancer. Da tjekkerne også blev ramt af to udvisninger, trak Odense Håndbold yderligere fra. Timålsføringen faldt efter 20 minutters spil ved stillingen 17-7, og de orange øgede tilmed føringen en anelse frem mod pausen. De to hold gik i omklædningsrummet ved stillingen 24-11 til Odense Håndbold.  

DHK Banik Most startede med bolden i anden halvleg og fik reduceret med tre mål i de første minutter. Der gik dog ikke længe, før de orange igen havde indstillet skudarmen. Efter små 39 minutter stod der 30-17 på måltavlen.

Odense Håndbold fortsatte spillet i højt tempo og pressede tjekkerne på både fysik og hurtighed. Med 12 minutter tilbage af kampen var stillingen 36-19.  DHK Banik Most tog herefter timeout, men tjekkerne kunne ikke stille noget op i mod de orange, som kørte sejren sikkert hjem. Odense Håndbold vandt kampen 42-22.

Næste uge byder på to kampe for Odense Håndbold. Onsdag spiller de orange mod Randers HK i Kvindeligaen, og lørdag går de så løs mod de forsvarende Champions League-mestre Vipers Kristiansand. Orange Power arrangerer tur til begge kampe, men tilmeldingsfristen er allerede i dag søndag, så du skal være hurtig. Læs mere på Orange Powers Facebook-side her.

Næste hjemmekamp er den 6. oktober, hvor Silkeborg-Voel KFUM gæster den orange hule.

Billetter til denne kamp kan købes her.  

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app