ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHF Champions League: Første kamp endte med et nederlag
10. september 2022

EHF Champions League: Første kamp endte med et nederlag

Lørdag spillede Odense Håndbold sin første kamp i denne sæsons EHF Champions League. Modstanderen var FTC-Rail Cargo Hungaria, som desværre tog de første point i den europæiske turnering.

Lørdag tog Odense Håndbold hul på EHF Champions League, da de på udebane mødte FTC-Rail Cargo Hungaria.

Odense Håndbold startede med bolden, og selvom de orange kom til en god chance, blev det første forsøg desværre til en afbrænder. I den anden ende kunne FTC-Rail Cargo Hungaria score kampens første mål. Dione Housheer tog dog revanche og udlignede hurtigt, da bolden igen kom i orange hænder.

Althea Reinhardt bød ind med flotte redninger, men FTC-Rail Cargo Hungarias keeper Kinga Janurik forhindrede flere oplagte chancer i at gå i mål. Efter seks minutter stod der 4-1 til ungarerne. Da FTC-Rail Cargo Hungaria øgede yderligere til 5-1, kaldte Ulrik Kirkely tropperne sammen. 

Begge hold havde fine angrebsåbninger, men ungarerne lod i første omgang ikke Odense Håndbold komme tæt på. Der stod 8-4 efter 13 minutter.

Efter 18 minutter forsøgte Odense Håndbold sig med syv mod seks. Med gode aktioner fra Mie Højlund og Mia Rej Frahm fik de orange reduceret til 10-8, og så var det FTC-Rail Cargo Hungarias tur til at tage timeout. Odense Håndbold holdt fast i det gode spil, og med fem minutter tilbage af halvlegen reducerede de orange yderligere til 10-9. Selvom Althea Reinhardt nok engang tog fra i målet, forhindrede en orange fejl i første omgang udligningen. Heldigvis havde FTC-Rail Cargo Hungaria også en fejl, og Odense Håndbold havde dermed igen mulighed for at udligne. Muligheden greb Mia Rej Frahm, som gjorde det til 10-10.

De orange bragte sig også foran 10-11 efter en god forsvarsaktion og en scoring på tomt mål, men halvlegen sluttede helt lige. De to hold gik i omklædningsrummene ved stillingen 12-12.

FTC-Rail Cargo Hungaria kom bedst fra start i anden halvleg. To hurtige scoringer bragte ungarerne foran 14-12. Maren Aardahl fik de orange på måltavlen to minutter inde i halvlegen og reducerede til 14-13. Althea Reinhardt tog igen fra i målet, og kort efter kunne Bo van Wetering udligne til 14-14.

En scoring på straffe, en redning fra Kinga Janurik og en fejl fra de orange bragte FTC-Rail Cargo Hungaria foran med tre ved stillingen 18-15, hvilket fik Ulrik Kirkely til at kalde til timeout. Mie Højlund reducerede efterfølgende til 18-16, men ungarerne holdt fast. Odense Håndbold havde svært ved at finde rytmen, og FTC-Rail Cargo Hungaria kom derfor på 20-16 og 21-16, inden de orange igen fandt vej til netmaskerne.

Med et kvarter tilbage gjorde FTC-Rail Cargo Hungaria det til 23-19, og da ungarerne også scorede til 24-19, afleverede Ulrik Kirkely igen det grønne timeout-kort. Mie Højlund fandt igen vej til målet, men FTC-Rail Cargo Hungaria havde sat sig på kampen. De orange kæmpede, men kom ikke tilbage i opgøret, og med cifrene 27-23 kunne ungarerne tage de første point i EHF Champions League.

Næste kamp i den prestigefyldte, europæiske turnering er den 18. september, hvor Odense Håndbold får besøg af DHK Banik Most. De orange har brug for al den støtte, de kan få - så klik her for at købe dine billetter. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app