ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHF Champions League: Første europæiske opgør venter
09. september 2022

EHF Champions League: Første europæiske opgør venter

Lørdag tager de orange hul på sæsonen i EHF Champions League. Odense Håndbold starter ud med kamp mod ungarske FTC-Rail Cargo Hungaria, som har flere store profiler på holdet.

Lørdag tager de orange hul på sæsonen i EHF Champions League, når de brager sammen med ungarske FTC-Rail Cargo Hungaria.

FTC-Rail Cargo Hungaria er et et stærkt hold. Ungarerne vandt f.eks. den ungarske pokaltitel i sidste sæson, og i forrige sæson blev FTC-Rail Cargo Hungaria ungarske mestre over Györi Audi ETO KC. De har deltaget i EHF Champions League 23 gange og har tidligere vundet EHF Cup’en. Det er altså et hold med et flot CV og stor international erfaring, der venter de orange.

På holdkortet hos FTC-Rail Cargo Hungaria er der flere profiler. Emily Bölk, Dragana Cvijic, Beatrice Edwige, Katrin Klujber, Andrea Lekic, Angela Malestein og Alicia Stolle er bare nogle af de store profiler, som FTC-Rail Cargo Hungaria råder over.

Den store erfaring og den stjernespækkede bredde er også noget, som Ulrik Kirkely, bemærker inden kampen:

”En af de allersværeste udebaner venter, når vi skal en tur til Budapest og møde FTC. FTC er som i de seneste sæsoner blevet endnu stærkere. Op til denne sæson har de blandt andet hentet de to stærke serbere Cvijic og Lekic samt Tomori, som er kommet hjem fra Vipers. FTC er et gennemført godt hold, som er stærkt besat på alle positioner, og det er samtidig et hold med stor erfaring. Forsvarsmæssigt skal vi op på vores allerøverste niveau, og så skal vi spille med stor smartness og få fejl i vores ankomst- og angrebsfase. Vi er inde i en rigtig fin stime med vigtige sejre i de seneste uger, så vi kommer med stor tro på tingene og en stærk tro på, at vi kan vinde i Ungarn.”

Mia Rej har også sat et par ord på sine forventninger til kampen:

”Vi forventer at møde en rigtig dygtig og stærk modstander på en svær udebane. Vi fortsætter med at udvikle vores spil, da vi stadig er tidligt i sæsonen, så det bliver spændende at se, hvor vi står mod så dygtigt et hold, der har mange internationale profiler. Vi tager til Ungarn med god selvtillid og giver alt, hvad vi har for en god kamp mod FTC.”  

Kampen spilles i Erd Arena og fløjtes i gang kl. 16.00.

Du kan se med på TV3 Sport.

Du kan også opleve europæisk tophåndbold i Sydbank Arena. Den 18. september spiller Odense Håndbold sin første hjemmekamp i den prestigefyldte, europæiske turnering mod DHK Banik Most.

Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app