ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Vigtig orange-sejr kom i hus
24. oktober 2021

DELO EHF Champions League: Vigtig orange-sejr kom i hus

Odense Håndbold var foran fra start til slut, da de orange besejrede slovenske Krim med 26-24. Odense virkede i kontrol i store dele af opgøret, hvor særligt Althea Reinhardt spillede en god kamp med mange flotte og vigtige redninger. Sejren sender de orange op på seks point for fem kampe i DELO EHF Champions League.
Af Mads Haugaard

Der var vigtige point på spil i DELO EHF Champions League, da de slovenske mestre Krim Mercator Ljubljana gæstede den orange hule. Det var Odense Håndbold, der snuppede de to point efter en kamp, hvor sejren reelt set aldrig kom i fare. 

De orange fik en også god start på opgøret, hvor Althea Reinhardt i målet som altid, fristes man til at sige, tog godt fra i kampens begyndelse. Der skulle også gå seks minutter og ti sekunder, før de slovenske gæster, Krim, der manglede præcision i afleveringerne og skarphed generelt, fik passeret Reinhardt for første gang.

I modsatte ende hang det fynske angrebsspil rigtig godt sammen, og Maren Aardahl bragte Odense foran med 5-2 efter otte minutters spil. Det fik også gæsterne til at tage timeout, da de orange var startet klart bedst med god fart i angrebsspillet og ikke mindst et solidt forsvar, der tvang Krim til at lave en håndfuld uprovokerede fejl. 

Althea Reinhardt i det orange bur havde dermed også gode betingelser, og hendes redningsprocent var også over de 50% halvvejs i første halvleg. Odense var i kontrol, og selvom der i perioder blev lavet et par tekniske fejl, så ændrede det ikke på en Odense-føring på 10-5 små ti minutter før pausefløjt, da Mia Rej smed bolden ind bag gæsternes Jovana Risovic for fjerde gang.  

Odense Håndbold var generelt ovenpå i løbet af de første 30 minutter, men Krim fik reduceret op mod pausen, hvor de bl.a. med to scoringer i tomt mål nærmede sig de orange. Odense virkede dog fortsat i kontrol, og man gik også fortjent til pause med en 13-10-føring, som måske endda burde have været større, hvis man tager Althea Reinhardts redningsprocent på 41% i betragtning.

Fra anden halvlegs begyndelse fortsatte Krim med at have momentum angrebsmæssigt, hvor de kom noget nemmere frem til scoringer ind i starten af opgøret.

Stillingen var 15-13 fem minutter inde i anden halvleg, men det var omvendt heller ikke, fordi de orange havde angrebsmæssige problemer. Det var bare en anelse hakkende i perioder, og så blev der lavet lidt for mange fejl, men Althea Reinhardt i målet hev flere store redninger frem, der gjorde, at sejren ikke kom i fare. 

De orange førte også med 18-14 efter 41 minutters spil, da Maren Aardahl var oppe på mærkerne og bemærkede lynhurtigt det tomme mål i modsatte ende, hvorefter den norske stregspiller sendte et præcist langskud i mål. Odense var i kontrol og kort efter øgede Mie Højlund den orange føring til 19-14, hvilket samtidig var hendes 600. mål i den orange trøje. 

I kampens sidste kvarter havde Odense Håndbold styr på opgøret, hvor føringen varierede mellem to- og fem mål. Det endte alligevel med at blive lidt for spændende, da der manglede skarphed i afslutningerne, men de orange vandt trods alt kampen med 26-24. 

Odense-topscorer blev Bo van Wetering, der efter en stærk anden halvleg, fik scoret fem mål, mens Althea Reinhardt blev kåret til kampens spiller. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app