ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Nederlag i Frankrig
22. november 2020

DELO EHF Champions League: Nederlag i Frankrig

Søndag stod den på europæisk håndbold, da Odense Håndbold på udebane mødte Brest Bretagne Handball. De orange fulgte godt med de franske kvinder i første halvleg, men i anden halvleg trak hjemmeholdet fra og hev en sejr sikkert i land.

Søndag spillede Odense Håndbold sin sidste kamp i DELO EHF Champions League inden jul. De orange havde taget turen til Frankrig, hvor Brest Bretagne Handball ventede.

Odense Håndbold startede med bolden, og det første angreb blev omsat til mål. De orange havde også mulighed for at komme foran 0-2 efter en redning af Althea Reinhardt i målet, men muligheden glippede, da Freja Cohrt brændte på Sandra Toft i det franske mål. I stedet satte Brest Bretagne Handball sit første mål i kassen og gjorde det til 1-1 efter ca. to minutters spil.

Brest Bretagne Handball gjorde det også til 2-1 og 3-1, inden Helena Elver og Freja Cohrt bragte balance i regnskabet. Odense Håndbold fik bedre fat i forsvaret, fandt rytmen i angrebet og bragte sig efterfølgende også foran 3-5. Der gik dog ikke længe, før de franske kvinder indhentede den orange føring. Efter 11 minutters spil var kampen lige ved stillingen 11-11.

Derefter skiftedes de to hold til at bytte mål i en periode. Halvvejs inde i halvlegen gjorde Freja Cohrt det til 7-8, og efter en flot redning af Althea Reinhardt i målet fik Anne Cecilie La Cour skabt et lille hul ved stillingen 7-9, hvilket fik Brest-bænken til at kalde tropperne sammen.  

Odense Håndbold holdt føringen indtil 8-10, hvorefter Angelica Wallén blev ramt af en udvisning, som viste sig at koste dyrt. Brest Bretagne Handball reducerede til 9-10, udlignede til 10-10 og bragte sig også foran 11-10, inden det blev Ulrik Kirkelys tur til at samle spillerne til timeout.

Hjemmeholdet øgede i første omgang yderligere til 12-10, inden Jessica Quintino scorede til 12-11. Jessica Quintino fik kort efter også udlignet til 13-13 på kontra. Brest Bretagne Handball var dog hurtige i den anden ende og gjorde det til 15-13, inden pausefløjten lød.

De franske kvinder var også bedst fra start i anden halvleg. Brest Bretagne Handball åbnede med to scoringer på straffe og kom foran 17-13.  Odense Håndbold havde svært ved at finde vej til målet, og i den anden ende havde hjemmeholdet succes med indspillene til stregen. Efter 37 minutter havde de franske kvinder øget føringen til 20-15, og Ulrik Kirkely valgte derfor at kalde de orange sammen til en snak.

Brest Bretagne Handball holdt dog fast i kampen og blev ved med at trække fra. De orange fandt ikke rytmen i angrebet og havde svært ved at passere en storspillende Sandra Toft i målet. Med ti minutter igen stod der 29-15 på måltavlen. Kampen blev ikke spændende i anden halvleg, og de franske kvinder kørte sejren sikkert i land. Opgøret sluttede med cifrene 32-21 til Brest Bretagne Handball, som altså tog det sidste stik i DELO EHF Champions League inden jul.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app