30. september 2022

Traditionen fortsætter: Kvindeligaen går til kamp mod cancer og vil indsamle en kvart million kroner

Kvindeligaen går til kamp mod cancer og vil indsamle en kvart million kroner.

Når oktober-kampene fløjtes i gang, vil alle holdene i Kvindeligaen trække i rosa-spillestrømper som et symbol på kampen mod cancer. Det er tredje år i træk, at Kvindeligaen står sammen om den månedlange opmærksomheds-og indsamlingskampagne, der har til formål at øge fokus på emnet og at skaffe 250.000 kroner til Støt Brysterne.

Initiativet, der går under betegnelsen “Mærk Støtten”, betyder blandt andet, at spillerne i tre spillerrunder i oktober (21 kampe) vil spille i rosa Bambusa-strømper, mens den økonomiske donation sker på baggrund af, at klubberne og spillerne afhænder strømper, hvor overskuddet går til Støt Brysterne.

Hos Divisionsforeningen (Tophåndbold), der hjælper til omkring initiativet, fortæller direktør Thomas Christensen:

“Vi er utrolige glade for, at Kvindeligaen som helhed står sammen om så vigtigt et emne som kampen mod cancer. Klubberne og spillerne er meget eksponerede, og er dermed en perfekt platform at tage afsæt i. Det er en fornøjelse at se, hvordan fællesskabet klubberne i mellem udfolder sig og er med til at indsamle en god portion penge og skabe noget opmærksomhed på kampen mod cancer.”

Barometer
Klubberne er til dagligt konkurrenter inde på banen, og konkurrence-elementet ligger også i DNA’et hos spillerne. Derfor vil indsamlingen også kunne følges via et barometer på Tophåndbolds SoMe flader. Stillingen vil blive opdateret i løbet af oktober, hvor klubbernes respektive indsamling vil blive synlig, mens det også vil fremgå, hvordan det går mod målet at indsamle 250.000 kr.

Del: