ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
To point i Viborg
23. februar 2022

To point i Viborg

Der var lagt i kakkelovnen til et håndbolddrama onsdag aften, da Odense Håndbold mødte Viborg HK på udebane. Odense Håndbold vandt dog i overbevisende stil med cifrene 28-21.

Onsdag var der topkamp i Bambusa Kvindeligaen, da Odense Håndbold mødte Viborg HK på udebane.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start og bragte sig hurtigt foran med to. Tre minutter gik der, før Odense Håndbold kom på måltavlen, da Dione Housheer gjorde det til 2-1. Odense Håndbold havde efterfølgende mulighed for at udligne, men en fejl kom i vejen. Heldigvis for de orange havde Viborg HK en afbrænder, og godt seks minutter inde i kampen stod der 2-2.

Efterfølgende blev de orange ramt af en udvisning, som kostede dyrt. Viborg HK udnyttede sit straffekast og en fejl fra Odense Håndbold og kunne igen bringe sig foran med to ved stillingen 5-3.

Odense Håndbold fik løftet angrebsspillet, og Althea Reinhardt tog godt fra i målet. Det kunne ses på stillingen, da det pludselig var de orange, der var foran med to ved 5-7. Herefter fulgte en periode, hvor holdene skiftedes til at bytte mål. Althea Reinhardt fortsatte sit flotte spil og stod med en redningsprocent på 50% de første 20 minutter. Da Odense Håndbold udbyggede føringen til 8-11, tog Viborg-bænken timeout.

Det hjalp dog ikke Viborg-holdet i første omgang. Efter en periode med fejl fra begge hold gjorde Lois Abbingh det til 8-12. Odense Håndbold holdt fast i firemålsføringen indtil pause. De to hold gik i omklædningsrummet ved stillingen 11-15. 

Anden halvleg startede med en scoring til Viborg HK. Der gik dog ikke længe, før der var balance i regnskabet fra Odense Håndbolds side, og selvom de orange blev ramt af en udvisning, øgede de føringen til 14-19. Derefter fulgte en længere scoringspause for begge hold, og ti minutter inde i halvlegen så Viborg HK sig nødsaget til at tage timeout.

Viborg-spillerne kvitterede efterfølgende med en scoring. Efter endnu et par fejl fra de orange, fik hjemmeholdet reduceret yderligere til 17-20, og så blev det Ulrik Kirkelys tur til at tage timeout. Med to orange scoringer var femmålsføringen tilbage ved stillingen 17-22. Herefter fulgte endnu en periode med fejl, som Viborg HK kom bedst ud af. Med otte minutter igen stod der 19-22 på måltavlen. Odense Håndbold løsnede dog ikke grebet yderligere. Fire minutter senere stod der 19-25, og selvom Viborg-bænken tog timeout, var der ikke noget, hjemmeholdet kunne stille op.  Odense Håndbold tog de to point med en sejr på 28-21.

I weekenden venter en helt særlig håndboldfest, når de orange spiller Santander Final4. Har du ikke købt billetter til weekendens pokalfight, kan du gøre det lige her. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app