ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Sejr i Randers efter tæt første halvleg
09. februar 2022

Sejr i Randers efter tæt første halvleg

Onsdag aften var der endnu en kamp på programmet i Bambusa Kvindeligaen. Odense Håndbold mødte Randers HK på udebane, og selvom første halvleg var tæt, endte opgøret med en orange sejr.

Endnu en opgave i Bambusa Kvindeligaen ventede onsdag, da Odense Håndbold på udebane bragede sammen med Randers HK. Inden opgøret var Mie Højlund og Malene Aambakk dømt ude grundet sygdom.

Odense Håndbold fik hurtigt slået et hul ned til hjemmeholdet og bragte sig foran 0-3. Det fik Randers-bænken til at reagere med det samme, og efter blot fem minutters spil samlede kronjyderne sig til timeout.

Snakken med spillerne hjalp. Kort efter havde Randers HK reduceret til 2-3, og to orange fejl kostede dyrt. Først fik hjemmeholdet udlignet til 3-3 og derefter bragte Randers HK sig også foran 4-3. Begge scoringer gik ind på straffe.

I det efterfølgende minutter var der scoringspause for begge hold. De orange havde svært ved at finde rytmen angrebsmæssigt, og derfor blev det Ulrik Kirkelys tur til at kalde tropperne sammen.

I de efterfølgende sekunder blev der dømt endnu en fejl mod de orange, som også blev ramt af en udvisning. Randers HK fik tilkendt endnu et straffekast, som de udnyttede. Hjemmeholdet bragte sig dermed foran 6-3. Efter godt 15 minutter fik Larissa Nusser brudt den orange scoringspause, som varede godt ti minutter. Hollænderen reducerede til 6-4, og kort efter gjorde Bo van Wetering det til 6-5. Da haluret rundede 23 minutter, udlignede de orange til 9-9. Det blev dog Randers HK, som gik foran til pause. 11-10 stod der på måltavlen, da de to hold gik i omklædningsrummet.

I de første fem minutter af anden halvleg skiftedes de to hold igen til at bytte mål. Syv minutter inde i halvlegen fik Odense Håndbold dog vendt kampen og bragte sig foran. I første omgang hang Randers HK fast, men så fik de orange slået et hul. Freja Cohrt gjorde det til 16-20 efter godt 43 minutters spil.

Selvom Randers-bænken samlede spillerne til timeout, lykkedes det ikke for hjemmeholdet at indhente det orange forspring. Odense Håndbold kørte sikkert en sejr i land og vandt kampen med cifrene 27-18. Topscorer i kampen blev Larissa Nusser, som nettede syv gange.

Næste kamp venter på lørdag, hvor de orange rejser udenlands til kamp i DELO EHF Champions League. Der venter en stor udfordring i det franske, når Odense Håndbold brager ind i Metz Handball. Næste hjemmekamp er den 16. februar, hvor Nykøbing F. Håndboldklub gæster den orange hule. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app