ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Pokalkamp i København
25. august 2022

Optakt: Pokalkamp i København

Fredag står der Santander Cup på programmet. Odense Håndbold møder Ajax København i 1/8-finalen i pokalturneringen.

Fredag drager de orange mod hovedstaden. Odense Håndbold skal spille 1/8-finale mod Ajax København i Santander Cup – en direkte duel om at kvalificere sig til kvartfinalen i turneringen.

Odense Håndbolds kvalificerede sig til 1/8-finalen efter en sejr på 41-18 over Rudersdal Håndbold. Fra 2. division. Ajax København spillede sig videre efter en sejr over Gudme HK. Nu gælder det så 1/8-finalen, og begge hold melder sig klar.

Kigger man på de interne opgør i sidste sæson har Odense Håndbold overhånden. I sidste sæson besejrede de orange københavnerne på hjemmebane med cifrene 33-25 og på udebane med cifrene 31-21. Ajax København sluttede på en 10. plads i grundspillet, men endte øverst i kvalifikationsspillet til ligaen i denne sæson. Københavnerne har desuden før drillet de orange, som altså skal være klar fra start.

Fredagens opgør spilles kl. 18.00 i Bavnehøj Arena. Der er fri entré til kampen. Og så er der en anden god nyhed – kampen bliver nemlig livestreamet. Læs mere om dette herunder.

Livestream kampen: Ajax København vs. Odense Håndbold - gratis

I Tophåndbold-appen er der længe blevet arbejdet på en løsning, der skal gøre det muligt at streame håndboldkampe direkte i appen. Arbejdet er nu så langt, at der i disse dage kan tages hul på en snigpremiere af livestream-funktionen i forbindelse med 1/8-finalerne i Santander Cup.

Det betyder, at du fredag kan livestreame kampen mellem Ajax København og Odense Håndbold. VI håber og tror på, at alt glider som det skal med det tekniske, men beder om forståelse for, hvis der - mod forventning - skulle være mindre udfordringer undervejs her i den spæde begyndelse på et fantastisk tiltag.

For at få adgang til livestreaming af kampen skal du sørge for at have den nyeste version af appen ”Tophåndbold” og være logget ind. Kampene, der streames, kan findes under livescore-funktionen, hvor du blot trykker på live-stream-ikonet ved kampstart. 

Har du ikke allerede Tophåndbold-appen kan den downloades ganske gratis i App Store eller Google Play. Husk at vælge Odense Håndbold som din hjerteklub.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app