ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold tabte i Aalborg
24. august 2022

Odense Håndbold tabte i Aalborg

Tirsdag krydsede sidste sæsons DM-vindere klinger med sidste sæsons pokalvindere i Sparekassen Super Cup. Odense Håndbold rejste hjem med et nederlag til Team Esbjerg.

Der var lagt op til et håndboldbrag i Aalborg tirsdag, da Odense Håndbold tørnede sammen med Team Esbjerg i Sparekassen Danmark Super Cup. 

Odense Håndbold var de første på måltavlen, men Team Esbjerg fik hurtigt svaret igen. Nora Mørk bidrog med fine aktioner, og efter fem minutters spil var stillingen 2-5 til vestjyderne. Fire minutter senere øgede Team Esbjerg føringen til 3-7 efter en scoring på straffe. 

Odense Håndbold kæmpede sig tilbage efter gode aktioner i målet af Althea Reinhardt. Først gjorde Mie Højlund det til 5-7, og Maren Aardahl reducerede derefter yderligere til 6-7 efter 12 minutters spil. Odense Håndbold hægtede sig på Team Esbjerg de næste minutter, men vestjyderne formåede at fastholde føringen og udnytte de orange fejl. Ved stillingen 9-12 kaldte Ulrik Kirkely tropperne sammen. 

I de efterfølgende angreb kom Odense Håndbold til gode chancer, som desværre ikke blev omsat til mål. Rikke Poulsen bød ind med fine redninger Team Esbjerg-målet, og vestjyderne havde et fint flow i angrebsspillet. Det var derfor også Team Esbjerg, der gik til pause med en føring. Da pausefløjten lød, stod der 15-18 på måltavlen til Team Esbjerg. 

Vestjyderne kom også bedst fra start i anden halvleg. Odense Håndbold havde fortsat svært ved at finde vej til netmaskerne, og Team Esbjerg kunne dermed øge føringen yderligere. Seks minutter inde i halvlegen havde de orange stadig deres første scoring til gode, og Ulrik Kirkely kaldte derfor til timeout ved stillingen 15-23.

Mia Rej tilkæmpede sig efterfølgende et straffekast, som Dione Housheer tog sig af. Odense Håndbold fi efterfølgende spillet sig til gode chancer, men det samme gjorde Team Esbjerg, og efter 45 minutter stod der 20-27 til vestjyderne.  

De orange udnyttede et par fejl hos Team Esbjerg og reducerede efterfølgende med to mål. Vestjyderne løsnede dog ikke grebet om kampen, og Odense Håndbold viste ikke skarphed nok i angrebsspillet. De orange fejl blev straffet, og til sidst var der ikke noget at stille op mod et velspillende Team Esbjerg-hold. Vestjyderne tog sejren med cifrene 25-36 og tog dermed også sæsonens første trofæ.

Odense Håndbold skal hurtigt rejse sig igen. På fredag går det nemlig løs i Santander Cup, hvor de orange møder Ajax København i 1/8-finalerne. Kampen spilles i København kl. 18.00.

Billetter til sæsonens første hjemmekamp er sat til salg. Det er den 3. september mod København Håndbold. Du finder dine pladser i Sydbank Arena her. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app