ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold er klar til finalen i Santander Final4
26. februar 2022

Odense Håndbold er klar til finalen i Santander Final4

Odense Håndbold var bagud i store dele af opgøret, men de orange fik vendt kampen og spillede sig lørdag i finalen i Santander Final4.

Der var semifinale i Santander Final4 på programmet lørdag. Odense Håndbold var i den første af slagsen oppe imod København Håndbold.

De orange fik en hård start på kampen. Selvom Odense Håndbold kom til fine chancer, stod Johanna Bundsen i vejen i det københavnske mål. København Håndbold havde modsat de orange tour i den i angrebet, og derfor var stillingen efter 11 minutter 4-7 til København Håndbold. 

Ulrik Kirkely kaldte tropperne sammen til timeout. Odense Håndbold fik derefter hul på målet og reducerede til 6-7 godt 13 minutter inde i kampen. Odense Håndbold formåede dog ikke at overhale københavnerne, og fejlene fra de orange blev straffet hårdt. Efter 22 minutter var stillingen 9-12, og med fem minutter tilbage af første halvleg var København Håndbold foran med fire. Odense Håndbold fik reduceret med et enkelt mål inden pause, og de to hold gik dermed i omklædningsrummet ved stillingen 12-15 til København Håndbold.

Anden halvleg startede rodet for begge hold. Fem minutter inde i halvlegen var tremålsføringen til København Håndbold intakt ved stillingen 15-18. Odense Håndbold havde svært ved at finde rytmen i angrebet. Københavnerne stod godt i forsvaret, og Johanna Bundsen tog godt fra i målet. Derfor stod der 16-21 efter godt 41 minutters spil. Ulrik Kirkely måtte derfor kalde til timeout.

Snakken med spillerne hjalp. Efter fire orange scoringer og en stilling på 20-21, var det så København-bænkens tur til at kalde spillerne sammen. Med 13 minutter tilbage faldt udligningen, og Odense Håndbold var tilbage i kampen. Derefter skiftedes holdene til at bytte mål. Med seks minutter igen havde Odense Håndbold mulighed for at komme foran. Muligheden glippede i første omgang, men de orange fik endnu en chance, og denne gang kvitterede Bo van Wetering med en scoring. Venstre fløjen gjorde det til 25-24 med fem minutter tilbage.  

Selvom København Håndbold prøvede at bide sig fast, strammede Odense Håndbold grebet. De orange spillede sig i finalen med en sejr på 29-25.

I den anden semifinale blev det Team Esbjerg, der tog sejren over Herning-Ikast Håndbold med cifrene 34-29.

Odense Håndbold møder altså Team Esbjerg i finalen søndag, som spilles kl. 15.30. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app