02. september 2022

Odense Håndbold ansætter ny administrerende direktør

Lasse Honoré bliver ny administrerende direktør i Odense Håndbold.

Efter grundige overvejelser og gennemgang af et stærkt kandidatfelt har Odense Håndbold fundet frem til, hvem der skal stå i spidsen for klubben. Den nye administrerende direktør bliver Lasse Honoré, der kommer fra en stilling som marketing- og sponsorchef hos Jysk Fynske Medier, hvor han har haft koncernansvaret for marketing, kommunikation og sponsorater.

Den nye direktør kommer til at køre et tæt parløb med sportsdirektør Trine Nielsen, og sammen med den øvrige administration skal de bygge videre på det stærke fundament, som Odense Håndbold gennem de seneste år har etableret.

Bestyrelsesformand i Odense Håndbold, Niels Eriksen, udtaler: ”Vi er meget glade for at kunne præsentere Lasse Honoré som ny administrerende direktør. Det har været vigtigt for os at finde den helt rette person, hvilket har været en hjørnesten i vores rekrutteringsproces, som vi ikke har villet gå på kompromis med.”

Niels Eriksen fortsætter og afslutter: ”Med valget af Lasse Honoré er vi sikre på, at vi nu har fundet den person, der skal stå i spidsen for vores projekt om at skabe fremtidens Odense Håndbold. Med sin flotte karriere i Jysk Fynske Medier tilfører han Odense Håndbold en betydelig og moderne erfaring inden for brandbuilding og udvikling af kommercielle partnerskaber, og vi er overbeviste om, at Lasse Honoré sammen med sportsdirektør Trine Nielsen vil kunne føre Odense Håndbold til næste niveau. Vi glæder os til at byde Lasse velkommen og ser meget frem til samarbejdet.”

Lasse Honoré udtaler selv: ”Jeg glæder mig først og fremmest til at hilse på administrationen, den sportslige stab, de frivillige, fansene og samarbejdspartnerne omkring Odense Håndbold. Herfra ser jeg frem til at udvikle på det allerede stærke fundament, som Odense Håndbold står på. Jeg ser et stort kommercielt potentiale i Odense Håndbold og har en ambition om at gøre os endnu mere attraktive overfor landsdækkende og internationale partnere.”

Lasse Honoré fortsætter: ”Jeg tror også på, at vi kan rykke på kampoplevelsen, så vi kan få endnu flere mennesker i hallen og blive hele Fyns håndboldhold. Rykker vi os på de parametre, vil vi få et endnu stærkere økonomisk fundament, som gør, at vi cementerer vores position i den absolutte top af dansk håndbold og forhåbentligt tager det næste skridt i Europa.”

Lasse Honoré afslutter: “Jeg ser Odense Håndbold som en spændende klub med et fantastisk værdisæt, høje ambitioner og et stærkt fundament. Når man som jeg har håndbold i hjertet, var jobbet selvsagt en mulighed, jeg ikke kunne lade passere.”

Lasse Honoré er født og opvokset i Odense, men er nu bosiddende i Nyborg. Håndbolden er ikke et fremmed element for ham. Lasse Honoré har spillet et hav af divisionskampe og har fået sin håndboldopdragelse i forskellige odenseanske klubber.

Lasse tiltræder jobbet som administrerende direktør den 1. oktober 2022.

Del: