ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Første sejr i slutspillet
30. marts 2022

Første sejr i slutspillet

Onsdag tog Odense Håndbold hul på slutspillet mod København Håndbold. Der var tæt fight stort set hele kampen, men det blev de orange, der trak det længste strå.

Foto: Lau Nielsen

Der stod slutspilskamp på programmet onsdag – og endda den første af slagsen. Odense Håndbold havde taget turen over Storebælt, hvor København Håndbold ventede.

Det var Odense Håndbold, der kom bedst fra start med to mål og gode redninger i fra Martina Thörn. København Håndbold svarede dog igen og fik hurtigt udlignet og også bragt sig foran 3-2 efter fem minutters spil. I et par minutter fulgtes holdene ad, inden Odense Håndbold udlignede til 5-5. De orange kom også foran 5-6, men igen fik hjemmeholdet hurtigt bragt balance i regnskabet.

Odense Håndbold røg efterfølgende ind i en usikker periode, og København Håndbold havde succes med sit kontraspil. Det betød, at københavnerne bragte sig foran med tre ved stillingen 10-7, hvilket fik Ulrik Kirkely til at kalde tropperne sammen.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage. Først fik de orange reduceret til 10-9, inden København Håndbold igen trak fra og øgede til 12-9. Odense Håndbold holdt dog fast og kæmpede sig tilbage på 12-12, inden hjemmeholdet igen slog et hul ved stillingen 15-13. De orange fik udnyttet nogle fejl og scorede tre gange i streg. Det var dog København Håndbold, der gik foran ved pausen, hvor der stod 17-16 på måltavlen.


Odense Håndbold var de første på måltavlen i anden halvleg, da Mie Højlund udlignede til 17-17. I det hele taget startede anden halvleg målrigt. Der stod 19-18 til København Håndbold blot to minutter inde i halvlegen.

Efter en periode, hvor holdene byttede mål, bragte Odense Håndbold sig foran 21-22. Claus Mogensen fra København Håndbold tøvede ikke med at tage timeout, men hjemmeholdet kom ikke til scoring, og i stedet kunne de orange bringe sig foran med to.

Med et kvarter igen stod der 24-26 på måltavlen. København Håndbold fik reduceret til 25-26 og efter en fejl i et orange syv-mod-seks-angreb udlignede hjemmeholdet med en scoring i tomt mål. Minutterne skred frem, og kampen var fortsat tæt. Med otte minutter slog Odense Håndbold igen et hul og scorede til 27-30.  Selvom København Håndbold bed fra sig, formåede de orange at holde fast.

Odense Håndbold vandt det første slutspilsopgør med cifrene 32-35. Topscorer i kampen blev Christina Wildbork, der nettede ni gange. Orange topscorere blev Maren Aardahl og Dione Housheer, der scorede syv mål hver.

Næste slutspilskamp venter på hjemmebane, når Nykøbing F. Håndboldklub gæster Sydbank Arena. Du finder billetter til denne kamp her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app