ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Første orange nederlag i denne sæson
05. januar 2022

Første orange nederlag i denne sæson

Der var topopgør i Bambusa Kvindeligaen onsdag, da Odense Håndbold stod ansigt til ansigt med Team Esbjerg. Vestjyderne var bedst i anden halvleg og blev det første hold til at tage point fra de orange i ligaen i denne sæson.

Odense Håndbold var onsdag på besøg hos Team Esbjerg i Blue Water Dokken til et topopgør i Bambusa Kvindeligaen.

Det var hjemmeholdet, der startede med bolden, og som blev de første til at komme på måltavlen. Mie Højlund var dog hurtig i den anden ende og fik svaret igen. Team Esbjerg fik skabt et lille hul på to mål efter godt fem minutters spil, hvor stillingen var 4-2. Bo van Wetering brændte derefter en ellers god chance, hvilket gav Team Esbjerg mulighed for at komme foran med tre. Muligheden udnyttede hjemmeholdet, som altså bragte sig på 5-2. Bo van Wetering tog revanche og reducerede først til 5-3 på en scoring fra stregen og efterfølgende til 5-4 på kontra. Efter godt ni minutter faldt udligningen også ved stillingen 5-5.

Der gik dog ikke længe, før Team Esbjerg igen havde slået et hul. Tolv minutter inde i opgøret måtte Ulrik Kirkely kalde Odense-tropperne sammen, da der stod 9-6 på måltavlen.

Snakken med spillerne hjalp tilsyneladende. Forsvaret stod godt, og Althea Reinhardt tog fra i målet. De orange scorede fire gange i streg, og pludselig var det Odense Håndbold, der var foran ved stillingen 9-10.

Føringen blev udbygget til 10-12, og så var det Jesper Jensens tur til at kalde til timeout. Team Esbjergs Kristine Breistøl kvitterede efterfølgende med en scoring til 11-12, men Odense Håndbold holdt fast i de gode takter med godt forsvarsspil, gode målvogteraktioner fra Althea Reinhardt og veludførte angreb. Bo van Wetering skabte med en scoring til 12-16 en firemålsføring til de orange, og denne føring holdt, indtil de to hold gik i omklædningsrummet. Ved halvleg var stillingen 13-17.

Odense Håndbold startede anden halvleg godt med en scoring af Trine Knudsen. Team Esbjerg reducerede efterfølgende med to scoringer i streg og havde også mulighed for at bringe sig på minus en. I første omgang tog Althea Reinhardt tog fra i målet, men efter godt 42 minutter stod der 21-22 på måltavlen.

Angrebsspillet haltede for de orange, der lavede mange tekniske fejl. Udligningen kom efter 47 minutter, og da Team Esbjerg bragte sig foran 25-24, måtte Ulrik Kirkely trykke på timeout-knappen.

Odense Håndbold fik dog ikke samlet sig. En storspillende Kristine Breistøl gjorde ondt på de orange, og med sin niende scoring gjorde hun det til 26-24. Med otte minutter tilbage af kampen forsøgte Odense Håndbold sig med 7-mod-6. De tekniske fejl blev der dog ikke færre af, og med fem minutter igen stod der 29-24 på måltavlen til Team Esbjerg. Det havde de orange svært ved for alvor at gøre noget ved. Team Esbjerg tog sejren med cifrene 31-27 og blev dermed det første hold i denne sæson til at tage point fra Odense Håndbold.

Næste kamp for de orange venter allerede søndag, hvor russiske CSKA gæster Sydbank Arena i DELO EHF Champions League.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app