ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Finaledrømmen lever endnu efter orange sejr
18. maj 2022

Finaledrømmen lever endnu efter orange sejr

Den tredje og afgørende semifinale blev en realitet efter en orange sejr over Herning-Ikast Håndbold onsdag.

Onsdag var der semifinale på programmet, da Odense Håndbold mødte Herning-Ikast Håndbold.

Kampen startede med en afbrænder fra hvert hold. Herning-Ikast Håndbold blev det første hold på måltavlen efter en scoring af Sarah Iversen. Hjemmeholdet havde også mulighed for at bringe sig på 2-0, men Althea Reinhardt stod i vejen i målet, og med en efterfølgende scoring af Dione Housheer stod der i stedet 1-1.  

I det hele taget fulgtes de to hold pænt ad i den første periode af kampen. Efter ti minutter stod der 3-3 på måltavlen. Også i de efterfølgende minutter skiftedes de to hold til at bytte mål. Odense Håndbold bragte sig foran med to efter små 15 minutter ved stillingen 5-7, og efter en scoring på tomt mål blev det også til 5-8. Herning-Ikast Håndbold havde svært ved at finde rytmen i angrebsspillet, mens Odense Håndbold var effektive i den offensive del godt. Efter 17 minutter stod der 5-9.

En usikker periode for Odense Håndbold bragte hjemmeholdet tilbage i kampen. Hjemmeholdet fik udlignet til 10-10, og dermed var kampen helt lige igen. Holdene var lige helt indtil få sekunder før pausen, hvor de orange fik tilkendt et straffe. Dione Housheer satte den sikkert ind, og Odense Håndbold kunne dermed gå til pause foran ved stillingen 13-14. 

Odense Håndbold startede med bolden i anden halvleg, og Mie Højlund kvitterede med en scoring. De orange kom også på 13-17 efter en flot redning på straffe af Martina Thörn. Der skulle gå næsten syv minutter, før Herning-Ikast Håndbold kom på måltavlen i anden halvleg. Hjemmeholdet reducerede til 14-17. 

Odense Håndbold holdt fast i de gode takter. Med et kvarter tilbage bragte de orange sig foran med fem ved stillingen 17-22, og da der stod 20-27 til Odense Håndbold på måltavlen, kaldte Herning-Ikast-bænken til timeout. Der var dog ikke meget hjemmeholdet kunne stille op mod de orange, som sikkert kørte sejren i land. Odense Håndbold vandt kampen 30-24, og dermed skal holdene ud i en tredje semifinale.

Den tredje semifinale spilles den 21. maj. Billetter sættes til salg hurtigst muligt.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app