ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHF Champions League: Odense Håndbold vinder over gruppens etter
23. oktober 2022

EHF Champions League: Odense Håndbold vinder over gruppens etter

Søndag tog Odense Håndbold sejren og de to point over SG BBM Bietigheim, som inden kampen var ubesejret i EHF Champions League.

Der var europæisk tophåndbold på programmet søndag, da Odense Håndbold hjemme tog imod tyske SG BBM Bietigheim. 

Odense Håndbold fik en god start på kampen og bragte sig hurtigt foran. Tyskerne havde svært ved at finde rytmen, og Althea Reinhhardt var en mur i det orange mål. Efter et kvarters spil stod der 11-7 til Odense Håndbold, hvilket fik SG BBM Bietigheim til at tage timeout. 

Begge hold skulle i gang igen efter timeouten, men tyskerne blev de første til at bryde målpausen efter en fin scoring af Trine Østergaard, som dermed gjorde det til 11-8 efter 18 minutter.

De orange blev herefter ramt af to udvisninger, hvilket gav SG BBM Bietigheim god mulighed for at bringe sig tilbage i kampen. Althea Reinhardt var dog storspillede og havde en flot redning på en åben chance. I modsatte ende var det så tyskernes tur til at få en spiller udvist. De orange kom fint ud af undertalsperioden, og med fem minutter tilbage af halvlegen stod der 13-10.

I halvlegens sidste minutter bed tyskerme sig fast og fik reduceret til 13-12, men inden pausefløjten lød gjorde Trine Pedersen det til 14-12.

I anden halvleg holdt Odense Håndbold fast i de gode takter og bevarede koncentrationen. Tyskerne havde ligesom i første halvleg svært ved at finde rytmen i angrebet, og de orange øgede derfor føringen til 21-17 efter 42 minutter. 

Odense Håndbold blev ved med at klø på, og kampen igennem var der gode aktioner fra blandet andet Mie Højlund og Bo van Wetering. Med syv minutter tilbage af kampen stod der 28-21 til de orange. Odense Håndbold holdt fast, snuppede de to point og sendte SG BBM Bietigheim hjem med deres første nederlag i EHF Champions League i denne sæson. De orange vandt kampen 31-24.

Nu venter en EM-pause, hvor flere orange spillere skal i aktion. Næste hjemmekamp er dem 30. november, hvor HH Elite gæster Sydbank Arena. Billetter til denne kamp kan købes her. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app