ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHF Champions League: Odense Håndbold taber til CSM Bucuresti
09. oktober 2022

EHF Champions League: Odense Håndbold taber til CSM Bucuresti

MOTW: CSM Bucuresti fra Rumænien var for stærke, og de orange led søndag endnu et nederlag i EHF Champions League.

Der var lagt op til en fantastisk håndboldsøndag, da Odense Håndbold i Sydbank Arena tog imod CSM Bucuresti i EHF Champions League.

De orange fik dog en hård start på kampen. CSM Buccuresti kom flyvende og bragte sig hurtigt foran. Odense Håndbold kunne ikke finde rytmen og var bagud 0-4 efter syv minutters spil. Det fik Ulrik Kirkely til at kalde tropperne sammen.

CSM Bucuresti buldrede dog videre efter den orange timeout. Rumænerne bragte sig på 0-6, inden Bo van Wetering fik hul og scorede Odense Håndbolds første mål i kampen efter ni minutters spil.

De orange fik bedre styr på angrebet og reducerede til 4-8 og 8-11. Med fim minutter tilbage af første halvleg reducerede Bo van Wetering også til 11-13, men CSM Bucuresti fik øget til 13-16, inden de to hold gik til pause.   

Anden halvleg startede med en scoring af Odense Håndbold, som bragte sig på 14-16. En afbrænder fra rumænerne gav de orange muligheden for at komme tættere på en udligning, men det satte en fejlaflevering en stopper for. Istedet kunne CSM Bucuresti øge føringen til 14-17. Rumænerne øgede også til 16-20, hvilket fik Ulrik Kirkely til at tage timeout.

Snakken med spillerne hjalp. De orange reducerede til 18-20 efter 41 minutter, og seks minutter senere efter en redning på straffe af Martina Thörn og et flot mål af Maren Aardahl stod der 21-22 på måltavlen. De orange havde kæmpet sig tilbage i opgøret, men formåede ikke at holde presset på rumænerne. CSM Bucuresti spillede køligt og med overskud strammede de grebet om kampen. Odense Håndbold måtte efter 60 minutter se sig slået med cifrene 27-31.

En storspillende Cristina Neagu havde gennem opgøret gjort det svært for Odense Håndbold, og den rumænske verdensstjerne blev med 10 mål kåret som kampens spiller. Maren Aardahl blev topscorer for Odense Håndbold med ni mål.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app