ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHF Champions League: Første opgør af to gysere
26. marts 2022

EHF Champions League: Første opgør af to gysere

Søndag venter endnu et spændende opgør i EHF Champions League. Odense Håndbold tager imod Brest Bretagne Handball på hjemmebane i den første af to play off-kampe.

En svær fransk modstander venter i EHF Champions League. Søndag møder Odense Håndbold franske Brest Bretagne Handball.

Odense Håndbold spiller for en plads i kvartfinalen, og det første play off-opgør mellem de to klubber finder sted på hjemmebane. Forhåbentlig bliver det en fordel, så de orange kan skabe et godt udgangspunkt, inden turen går mod Frankrig i det næste og afgørende opgør.

Odense Håndbold og Brest Bretagne Handball er ikke kommet gnidningsfrit gennem gruppespillet. De orange endte på en femteplads i gruppe B, mens de franske kvinder sluttede på fjerdepladsen i gruppe A.

Brest Bretagne Handball råder over mange dygtige spillere, og flere af dem optræder på det franske landshold - blandt andet den rutinerede franske målvogter Cléopâtre Darleu. Udover de mange franske profiler spiller den danske målvogter Sandra Toft også i klubben, og på det franske holdkort kan man også finde Tonje Løseth, der fra sommeren 2022 skal tilbage til den danske liga og tørne ud for Odense Håndbold.

Inden kampen fortæller Ulrik Kirkely: ”Vi ved, at når vi er mellem de sidste 12 hold i årets Champions League, så venter der en stærk og svær modstander. Vi glæder os vildt til at spille denne 1/8-finale mod et meget stærkt Brest-mandskab. Vi skal spille klogt og smart med få fejl for at kunne udfordre et godt hold som Brest, som har mange dygtige individualister.”

Ulrik Kirkely fortsætter: ”Det bliver vigtigt, at vi angrebsmæssigt rammer vores timing og vurderinger på højeste niveau, og det har vi en stor tro på, at vi kan levere. Derudover skal vi naturligvis stå med stor fysik i forsvaret, men også med meget bevægelighed. I de her afgørende kampe kræver det naturligvis toppræstationer for at gå videre. Kan vi det, er alt muligt."

Søndagens opgør bliver som nævnt det første af to, der kommer til at afgøre holdenes videre skæbne i den prestigefyldte, europæiske turnering. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 i Sydbank Arena.

Der er stadig ledige pladser i hallen, og de orange har brug for al den opbakning, de kan få. Du finder billetter her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app