ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
EHF Champions League: Første møde med rumænsk storhold
08. oktober 2022

EHF Champions League: Første møde med rumænsk storhold

MOTW: Søndag får Odense Håndbold fornemt besøg. Rumænske CSM Bucuresti gæster Sydbank Arena til den anden hjemmekamp i EHF Champions League.

Du kan godt aflyse alle planer på søndag. Der er nemlig europæisk tophåndbold på programmet, når Odense Håndbold brager sammen med CSM Bucuresti i EHF Champions League.

Det er første gang, at de orange brager sammen med CSM Bucuresti. Det rumænske hold har været i Final4 flere gange og vandt Champions League-trofæet tilbage i sæsonen 2015-2016, som ovenikøbet vart holdets første deltagelse i den prestigefyldte, europæiske turnering. CSM Bucuresti råder over store stjerner som Crina Pintea, Grace Zaadi Deuna og Cristina Neagu, som også er topscorere for holdet i Champions League indtil videre.

Efter Vipers Kristiansand og SG BBM Bietigheim på henholdsvis første- og andenpladsen ligger CSM Bucuresti på en tredjeplads i gruppe A. Rumænerne har fem point efter tre kampe og ligger lige over Odense Håndbold, som på fjerdepladsen har tre point.

Der venter altså en stor udfordring for de orange, og der er lagt i kakkelovnen til en spændende og dramatisk kamp mellem de to hold. Inden kampen fortæller Ulrik Kirkely:

”Vores kampe i Champions League i denne sæson har vist, at vi er midt i en vigtig udviklingsfase i alle faser af spillet. Vi skal sætte 60 gode minutter sammen for at vinde mod de bedste europæiske hold, og der har vi manglet stabilitet i de seneste kampe. Men vi er godt på vej. Fysikken bliver som altid utrolig vigtig i disse kampe, og vi tror på, at vi har nøglen til at løse de udfordringer, som CSM Bucuresti kommer med."

Du kan stadig nå at sikre en plads til opgøret. Du køber billetter til kampen her.

Kampen fløjtes i gang kl. 16.00. Kommer du ikke i hallen, kan du se med på TV3 MAX.

Vi gør opmærksom på, at OB spiller samtidig med Odense Håndbold på søndag den 9. oktober. Der kan derfor være ekstra pres på parkering og offentlig transport. Vi anbefaler, at du kommer i god tid til kampen.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app