ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Uafgjort mod CSKA efter tæt fight
09. januar 2022

DELO EHF Champions League: Uafgjort mod CSKA efter tæt fight

Søndag tog Odense Håndbold imod russiske CSKA i DELO EHF Champions League. Det blev til et uafgjort resultat i en kamp, hvor begge hold kæmpede til det sidste.

Der var Champions League-håndbold på programmet søndag, da Odense Håndbold hjemme tog imod russiske CSKA.

Odense Håndbold startede med bolden og kom godt fra start. 2-0 stod der på måltavlen efter få minutter, men CSKA var hurtige til at rette op og udlignede kort efter til 2-2. Det orange forsvar stod godt, og Althea tog fra i målet. Det samme gjorde sig dog gældende i den anden ende af banen, og derfor var stillingen også helt lige efter 11 minutters spil.

Holdene skiftedes til at bytte mål og skiftedes også til at bringe sig foran. Med godt fem minutter tilbage af første halvleg havde Odense Håndbold mulighed for igen at slå et hul på to mål. Muligheden glippede efter en teknisk fejl, og i stedet kunne russerne bringe balance i regnskabet med en udligning til 11-11.

Dione Housheer satte halvlegens sidste orange scoring ind til 12-11, og det lignede, at Odense Håndbold kunne gå til pause med en føring. Sådan skulle det dog ikke være. Et sekund før pausefløjtet, hamrede Ana Gros bolden i kassen til 12-12.

Takterne fra første halvleg fortsatte ind i den næste. Odense Håndbold stod godt i forsvaret og var de første på måltavlen. Russerne var dog hurtige til at udligne og gjorde det til 13-13. Fem minutter inde i halvlegen fik de orange slået et hul ved 16-14. Odense Håndbold kom også foran med tre, men efter flere tekniske fejl fra de orange fik CSKA kæmpet sig tilbage. Med et kvarter igen var det igen helt lige ved stillingen 21-21.

Fejlene fortsatte for Odense Håndbold, og derfor kunne CSKA med få minutter tilbage bringe sig foran 25-27. Ulrik Kirkely kaldte derfor tropperne sammen til en snak, og det så ud til at hjælpe. Et par minutter senere var kampen igen lige ved 27-27, og selvom begge hold havde mulighed for at tage sejren, blev det også kampens resultat. De to hold måtte altså dele pointene efter en tæt fight i 60 minutter.

Næste kamp for Odense Håndbold venter onsdag, når de orange møder Skanderborg Håndbold i Bambusa Kvindeligaen.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app