ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Russisk besøg i den orange hule
08. januar 2022

DELO EHF Champions League: Russisk besøg i den orange hule

Der er ikke langt mellem kampene for Odense Håndbold. Onsdag var der topopgør mod Team Esbjerg, og søndag er der europæisk håndbold på programmet, når CSKA kommer på besøg i Sydbank Arena til årets første kamp i DELO EHF Champions League.

Der er mange kampe på programmet for Odense Håndbold i januar, og denne weekend er ingen undtagelse. Søndag står den på Champions League-håndbold, når russiske CSKA gæster den orange hule.

Sidst de to hold mødte hinanden, kunne de orange tage to point med hjem fra Rusland. Nøglen til sejren lå bl.a. i forsvaret og i målet. Martina Thörn stod med en redningsprocent på 57% og holdt sammen med forsvaret russerne fra at score i 16 minutter. De orange kunne dermed trække fra og hive en komfortabel sejr i land på 21-28. Kampen blev russernes første nederlag på hjemmebane i denne sæson.

Cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely, ser frem til kampen: ”CSKA er et fantastisk hold med spillere fra den øverste hylde og med stor erfaring i internationale kampe på højeste niveau. De er styret af de meget rutinerede playmakere Ilyina og tilbagevendte Dmitrieva. Det er et russisk hold med stor kvalitet på alle positioner.”

Ulrik Kirkely fortsætter: ”Det bliver spændende, om vores forsvar kan stå for det store tryk og den store fysik, som CSKA kommer med. Det lykkedes vi med i vores første møde i Moskva. Ligeledes skal vores timing og vurderinger i kontra og angrebsspil ramme højeste niveau for at vinde kampe som disse. Vi glæder os helt vildt til denne opgave, som er en af mange i denne spændende tid for vores hold."

I forhold til tabelregnskabet ligger CSKA nummer fire i gruppen med ni point, mens Odense Håndbold indtager femtepladsen med otte point. Kan de orange gentage succesen fra sidste møde, vil det lune godt på kontoen.

Der er lagt op til et spændende møde mellem de to hold. Vi håber, du er klar til at heppe med hjemme fra stuen. Du kan se med på TV3 Sport, når kampen fløjtes i gang kl. 16.00.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app