ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Nederlag i det franske trods god orange fight
12. februar 2022

DELO EHF Champions League: Nederlag i det franske trods god orange fight

Odense Håndbold måtte lørdag sande et nederlag til Metz Handball. Selvom kampen var tæt langt ind i anden halvleg, og selvom de orange leverede en flot præstation, var Metz Handball for stærke i kampens afgørende minutter.

Lørdag stod den på europæisk håndbold, da Odense Håndbold mødte Metz Handball på udebane i 13. runde af DELO EHF Champions League.

Metz Handball var de første på måltavlen, men Odense Håndbold fulgte hurtigt efter. Begge hold leverede fine angreb og fulgtes ad de første minutter af halvlegen. Hjemmeholdet fik slået et lille hul ved stillingen 6-4, men de orange formåede at hægte sig på og lod ikke franskmændene stikke af.

Efter 27 minutters spil udbyggede Metz Handball føringen med et enkelt mål ved stillingen 18-15, men de orange nåede ligeledes at reducere inden pausefløjt, så de to hold gik i omklædningsrummet ved stillingen 19-17.

Anden halvleg startede godt for Odense Håndbold. Metz Handball havde en afbrænder og en fejl, hvilket de orange udnyttede. 36 minutter inde i opgøret kunne Rikke Iversen dermed udligne til 20-20, og efter endnu en afbrænder fra hjemmeholdet bragte Rikke Iversen også de orange foran 20-21. Det fik Metz-bænken til at reagere, og cheftræner Emmanuel Mayonnade kaldte derfor tropperne sammen.

Det blev dog til endnu en fejl fra franskmændene, og Odense Håndbold kunne dermed udbygge føringen til 20-22. Herefter blev Dione Housheer ramt af en udvisning, der viste sig at koste dyrt. Metz Handball fik kort efter reduceret, udlignet og bragt sig foran, og så blev det Ulrik Kirkelys tur til at kalde til timeout.

Efter snakken med spillerne udlignede Kelly Vollebregt til 25-25, og derefter fulgte nogle intense minutter, hvor holdene fulgtes ad. Med et kvarter tilbage ved stillingen 29-28 blev Metz Handball ramt af en udvisning, og Odense Håndbold blev tildelt et straffekast. Desværre for de orange røg straffeskuddet ikke i kassen, og Louise Burgaard kunne i den anden ende gøre det til 30-28. Odense Håndbold fik i første omgang svaret igen, men Metz Handball var hurtige til at tilbageerobre tomålsføringen ved 31-29. Herefter fulgte en scoringspause for begge hold, inden hjemmeholdet bragte sig yderligere foran 32-29.

Odense Håndbold havde svært ved at få bolden forbi den franske målvogter, og Metz Handball fik dermed overtaget i kampens sidste minutter. Med to minutter igen gjorde Metz Handball det til 36-30, og der var derfor ikke meget, de orange kunne stille op. Odense Håndbold kæmpede, men Metz Handball var for stærke til sidst og vandt opgøret med cifrene 38-31.

Topscorer i kampen blev Camila Micijevic, der nettede 10 gange. Orange topscorer blev Lois Abbingh, som sendte bolden i kassen syv gange.

Næste kamp for de orange er allerede onsdag, hvor Nykøbing F. Håndboldklub gæster Sydbank Arena. Billetter til denne kamp kan købes her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app