ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange taber pokalfinalen
27. februar 2022

De orange taber pokalfinalen

Søndag skulle Odense Håndbold forsvare pokaltitlen mod Team Esbjerg. Vestjyderne var dog stærkest og tog en sikker finalesejr over de orange.

Der var lagt op til en stor finaledag i Blue Water Dokken i Esbjerg. Odense Håndbold skulle forsvare pokaltitlen mod Team Esbjerg i finalen ved Santander Final4.

Ingen af de to hold fik scoret i deres første angreb, og Odense Håndbold blev hurtigt ramt af en udvisning. Det var dog de orange, der kom først på måltavlen. Team Esbjerg fulgte dog hurtigt trop og gjorde det til 1-1 efter fem minutter.

Rikke Poulsen i Esbjerg-målet viste storspil og tog tre oplagte orange chancer. Team Esbjerg fik derfor slået et hul, men de orange kæmpede sig tilbage og udlignede til 4-4.

Esbjerg-forsvaret bevægede sig godt, og vestjyderne havde tålmodighed i den offensive del. Efter 11 minutter stod der 5-7 på måltavlen til Team Esbjerg, som også havde mulighed for at bringe sig foran med tre. Althea Reinhardt bød sig dog til i det orange mål, og i stedet kunne Odense Håndbold reducere til 6-7.

Efter 19 minutter kaldte Ulrik Kirkely tropperne sammen ved stillingen 6-9 til Team Esbjerg. Odense Håndbold kom til gode chancer, men Rikke Poulsen stod i vejen i målet. Team Esbjerg gjorde det til 6-10 efter 22 minutters spil.  Odense Håndbold fik reduceret med en enkelt inden pausen. De to hold gik i omklædningsrummene ved stillingen 9-12 til Team Esbjerg.

Odense Håndbold startede med bolden i anden halvleg, men det blev ikke til en scoring. Det gjorde det til gengæld for Team Esbjerg, der øgede føringen til 9-13. Team Esbjerg kom også på 9-14, og selvom holdet blev ramt af en udvisning, formåede Odense Håndbold ikke reducere. I stedet blev det en orange teknisk fejl og endnu et mål til vestjyderne, og så måtte Ulrik Kirkely kalde spillerne sammen.  

De orange fik derefter scoret deres første mål i anden halvleg og gjorde det til 10-15. Der var dog mange ting, der lykkedes for Team Esbjerg, som stille og roligt udbyggede føringen. Efter 39 minutter var stillingen 11-18. Timålsføringen faldt efter 47 minutter, hvor Team Esbjerg gjorde det til 12-22.

Martina Thörn blev sat ind i det orange mål og tog nogle fine redninger. Der var dog ikke noget, de orange kunne stille op mod Team Esbjerg. Vestjyderne vandt pokalfinalen sikkert med cifrene 32-21. Årets pokalfighter blev Rikke Poulsen. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app