ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange skal ud i et tredje opgør i kampen om guldet
28. maj 2022

De orange skal ud i et tredje opgør i kampen om guldet

Det blev ikke til den guldfest som Odense Håndbold havde håbet på, da de lørdag eftermiddag var taget til Esbjerg i anden kamp om det danske mesterskab. De orange fandt aldrig en måde at lukke ned for et velspillende Esbjerg-mandskab, og de måtte se sig slået med 35-28. Dermed skal de to hold ud i en tredje og afgørende kamp på tirsdag i Sydbank Arena.

Lørdag eftermiddag var Odense Håndbold taget til Blue Water Dokken i Esbjerg for at spille anden finalekamp i kampen om DM-guldet.

De orange kom godt fra start i kampen med et godt forsvar, og en scoring af Dione Housheer i den anden ende, til en føring på 0-1. Men i den anden ende fik de orange en udvisning i forsvaret, og derefter udlignede Esbjergenserne til 1-1.

Efter fem minutters spil scorede Mia Rej på straffekast og bragte de orange foran 2-3. I den anden ende faldt der endnu en udvisning til Dione Housheer, som dermed allerede havde fået to udvisninger i kampen, og blev derfor ikke brugt i forsvaret resten af halvlegen.

Dette var med til at Team Esbjerg fik bragt sig foran 4-3 efter en scoring af Henny Reistad, og kort efter hed stillingen 5-3 til Vestjyderne.

I de følgende minutter kom de orange bagud med cifrene 6-5 og 8-6. Efter 15 minutter spillet udlignede Maren Aardahl på straffekast til 8-8, og kampen var igen helt lige. Men Odense Håndbold havde det svært i forsvaret, og esbjergenserne kom igen foran, denne gang med 10-8 efter 17 minutter. Derefter lå resten af halvlegen og vippede mellem en 1-2måls føring til hjemmeholdet, og med lidt mere end et minut til pause var stillingen 17-15.

Men to fejl op mod pausen gav Team Esbjerg to nemme scoringer, og de kunne derfor gå til pause ved stillingen 19-15 til Vestjyderne.

Anden halvleg startede heller ikke godt for de orange. Et brændt skud, og så en hurtig scoring i den anden ende, så stillingen var 20-15 til hjemmeholdet. Fire minutter inde i anden halvleg reducerede Freja Cohrt til 21-18.

Men det orange forsvar havde fortsat svært ved at holde styr på Henny Reistad og Mette Tranborg, og derfor fik Vestjyderne igen udbygget føringen til 5 fem ved stillingen 25-20 og igen senere til 27-22.  

Med 12 minutter tilbage af kampen kaldte Ulrik Kirkely tropperne til time out ved stillingen 28-24. Men det hjalp dog ikke på det orange spil, og fejl i angrebet gjorde, at der med 10 minutter tilbage af kampen stod 31-25 til Team Esbjerg.

Det forspring fik Odense Håndbold aldrig lukket, og de måtte se sig slået af et velspillende Team Esbjerg-hold med cifrene 35-28.

Dermed skal de to hold ud i en tredje og afgørende kamp, når de danske mestre skal findes. Kampen bliver spillet i Sydbank Arena tirsdag den 31. maj kl. 20.30. Billetter til kampen kan du finde lige her:

https://oh.eventii.dk/

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app