ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
De orange sikrer førstepladsen i slutspilspuljen
17. april 2022

De orange sikrer førstepladsen i slutspilspuljen

Med en sejr over Nykøbing F. Håndboldklub søndag sikrede Odense Håndbold sig førstepladsen i slutspilspulje 1.

Der var dømt returopgør søndag, da Odense Håndbold på udebane mødte Nykøbing F. Håndboldklub.

Kampen startede tæt. Begge holdt fulgtes ad og havde god rytme i angrebsspillet de første minutter af kampen. Der skulle gå næsten et kvarter, før et af holdene trak fra. Det var Odense Håndbold, der fik slået et lille hul ved stillingen 6-8. 

Selvom Nykøbing F. Håndboldklub kæmpede for at udligne, formåede de orange at holde hjemmeholdet på afstand de resterende minutter af første halvleg. Flere gange halede Nykøbing-holdet ind på de orange og manglede kun et enkelt mål for at udligne, men Odense Håndbold holdt hovedet koldt, og de to hold gik i omklædningsrummet ved stillingen 11-13.

Nykøbing F. Håndboldklub startede med bolden i anden halvleg, men det var Odense Håndbold, der kom bedst fra start. 40 minutter inde i opgøret havde de orange øget føringen til 14-19, men de gule falstringer gav ikke op. To minutter senere havde hjemmeholdet reduceret til 16-19, hvilket fik Ulrik Kirkely til at kalde tropperne sammen. 

Odense Håndbolds gik i stå angrebsmæssigt, mens Nykøbing F. Håndboldklub fortsatte sit effektive spil. Hjemmeholdet kom på 19-20, inden Maren Aardahl med to scoringer på straffe gjorde det til henholdsvis 19-21 og 19-22. De orange holdt tremålsføringen i et par minutter, inden Nykøbing F. Håndboldklub svarede igen.

Med tre minutter tilbage stod der 25-26 på måltavlen. Nykøbing-holdet havde mulighed for at udligne, men Martina Thörn havde en vigtig redning på en åben chance og forhindrede i første omgang udligningen. I anden omgang gik den ikke, og med godt 15 sekunder tilbage udlignede Nykøbing F. Håndboldklub til 26-26. De orange satte speederen i bund, var hurtige i den anden ende og med en scoring på et vip få sekunder før tid tog Odense Håndbold sejren foran Nykøbing-holdet, og med sejren sikrede de orange sig førstepladsen i slutspilspuljen.

Næste kamp i slutspillet venter på hjemmebane den 27. april, hvor Odense Håndbold møder København Håndbold. Du finder billetter til denne kamp her.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app