ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
To vigtige point til kontoen
13. januar 2021

To vigtige point til kontoen

Tirsdag aften spillede Odense Håndbold mod Holstebro Håndbold i Sydbank Arena i Bambusa Kvindeligaen. Selvom det var to hold fra hver deres ende af tabellen, blev det et tæt opgør, men hvor de orange hele tiden var i front, og dermed fik en sejr på 23-19. De to point gør, at de lige nu indtager førstepladsen i ligaen.

Tirsdag aften tog Odense Håndbold imod Holstebro Håndbold i 16. runde af Bambusa Kvindeligaen. Inden aftenens opgør lå gæsteholdet fra Vestjylland på 11. pladsen med ni point, hvor de orange delte andenpladsen med Team Esbjerg med 26 point, og med en sejr ville kunne nå op på 28 point og dermed dele førstepladsen med Viborg HK. Og selvom vi ikke kunne have tilskuere i hallen, var der op til 1.300 personer, der så med på vores livestream på Facebook, så der var god opbakning til pigerne hjemme fra stuerne.


Kampen startede meget målfattigt ud i begge ender, og der gik 3,5 minut, før den første scoring blev sat ind af Freja Cohrt til 1-0, og et minut senere var det Nycke Groot, der kom på måltavlen til 2-0 til de orange. Gæsterne fra Holstebro Håndbold havde det svært i angrebsspillet, og der gik mere end syv minutter, før de satte deres første scoring ind til 2-1.


Generelt var det to gode forsvar, og dermed også angrebsspil i begge ender, der havde svære betingelser. Men det var de orange, der alligevel fik spillet sig til flest chancer, og efter 13 minutters spil bragte Freja Cohrt Odense Håndbold foran 6-2 efter en kontrascoring.


Den orange føring lå og vippede med 3-4 mål i løbet af første halvleg, hvor også målvogterne i begge ender havde flere flotte redninger, og derfor blev det da heller aldrig en målfest. Efter haluret rundede 24 minutter, var de orange foran 10-6. Og da første halvleg sluttede med to vestjyske scoringer i streg, gik de to hold til pause ved stillingen 11-9 til de orange.

Anden halvleg begyndte lige så målfattigt som den første, og der gik to minutter, før det første mål blev sat ind af Rikke Iversen, og bragte de orange foran 12-9. Herefter fulgte tre vestjyske scoringer, og gæsterne var dermed igen helt tæt på de orange med 12-11. Men efter stillingen 13-12 var det Odense Håndbolds tur til at score tre gange i streg og dermed øge forspringet til 16-12 efter 40 minutter spillet.


Midtvejs i anden halvleg blev forspringet øget en smule igen, da Jessica Quintino scorede fra fløjen, og bragte de orange foran 19-15. Men blot ti minutter senere havde gæsterne igen halet ind på Odense Håndbold, efter de reducerede til 20-18 med fem minutter tilbage af kampen.
De sidste fem minutter af  kampen var det de orange, der spillede mest sikkert, og de endte dermed med en sejr på 23-19 over Holstebro Håndbold og to vigtige point til kontoen, som også rykker dem op på førstepladsen i Bambusa Kvindeligaen.

Topscorerne i kampen blev Freja Cohrt og Nycke Groot fra Odense Håndbold og Andrea Bendtsen fra Holstebro Håndbold, der alle tre scorede fem gange.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app