ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Sikker sejr over Randers HK
07. januar 2021

Sikker sejr over Randers HK

Onsdag aften sikrede Odense Håndbold sig endnu en sejr i Bambusa Kvindeligaen, da de tog imod Randers HK i Sydbank Arena. Flot spil i begge ender af banen sikrede endnu en sejr på ti mål med stillingen 33-23.

Onsdag aften tog Odense Håndbold imod ligaens nummer 10 fra Randers HK i Sydbank Arena. Her skulle de to hold kæmpe om de to point til kontoen.

Odense Håndbold var klar fra start i kampen mod østjyderne, og det var Anne Cecilie La Cour, der scorede kampens første mål, og bragte de orange foran 1-0. Og få minutter senere var det Nycke Groot, der kom på måltavlen efter en scoring på straffekast til 3-1. Kort efter reducerede gæsterne i den anden ende til 3-2, men herefter scorede Odense Håndbold fire gange i streg, hvoraf tre af målene var kontrascoringer af Freja Cohrt, som dermed bragte de orange foran 7-2 efter 10 minutters spil.

Dette fik gæsteholdet til at kalde til time out, hvilket resulterede i en scoring lige efter af Sidsel Mejlvang til 7-3. Men østjyderne kunne ikke stille noget op mod det orange hold, som både stod godt i defensiven, og fandt flot spil frem i angrebsspillet. Dermed udbyggede Ayaka Ikehara den orange føring til 11-5, efter haluret havde rundet 16 minutter.

Denne seksmålsføring holdt de orange fast i ved stillingerne 13-7, 15-9 og 17-11. Men Freja Cohrt sluttede halvlegen af med endnu en scoring, og dermed gik de orange til pause med en syvmålsføring ved stillingen 18-11.

Anden halvleg startede med et mål fra Nycke Groot, som bragte de orange foran 19-11. Herefter reducerede gæsterne med to mål til stillingen 19-13. Og østjyderne kom aldrig tættere på Odense Håndbold i kampen, hvor de orange spillede stabilt i resten af halvlegen, og hvor hele bænken blev brugt.

Især stregspillet fungerede godt i det orange angreb, og den stærke orange defensiv gav også flere flotte kontrascoringer. Dermed var Odense Håndbold foran med bl.a. cifrene 22-14, 25-18 og 29-21. Og med tre minutter tilbage af kampen sendte Katja Johansen bolden i mål til en timålsføring på 32-22.

De sidste minutter sluttede med en scoring til hvert hold, og Odense Håndbold kunne dermed fejre en timålssejr på 33-23 over Randers HK.

Topscorerne i kampen blev Randers HKs Sidsel Mejlvang og Odense Håndbolds Freja Cohrt med hver seks scoringer. Det blev også Sidsel Mejlvang, der blev kåret til kampens spiller for udeholdet, hvor Rikke Iversen fik titlen for de orange.

Næste kamp spilles på lørdag kl. 16, når Odense Håndbold er tilbage i DELO EHF Champions League, og tager imod HC Podravka Vegeta i Sydbank Arena.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app