ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Sejr over Skanderborg Håndbold
03. februar 2021

Sejr over Skanderborg Håndbold

Odense Håndbold sikrede tirsdag aften endnu en sejr i Bambusa Kvindeligaen, hvor de vandt over Skanderborg Håndbold med cifrene 28-21. Dermed sikrede de to point og endnu en uge på førstepladsen i tabellen.

Tirsdag aften var der igen hjemmekamp på programmet i Sydbank Arena, hvor det denne gang var Skanderborg Håndbold, der skulle op imod Odense Håndbold. Inden opgøret lå Skanderborg Håndbold på 13. pladsen i Bambusa Kvindeligaen med blot tre sejre i de første 19 kampe.

Odense Håndbold startede i angreb, men skuddet fra Mie Højlund blev reddet af Sophie Moth i Skanderborgs mål, og dermed var det gæsterne, der satte det første mål ind til 0-1. Men det blev hurtigt efterfulgt af to scoringer af Anne Cecilie La Cour i den anden ende, og dermed var de orange foran 2-1.

Skanderborgenserne scorede derefter til 2-2, men det blev igen efterfulgt af to orange scoringer, så føringen igen var på to mål ved stillingen 4-2. Der blev generelt ikke scoret mange mål i kampen, hvor målvogterne i begge ender havde mange flotte redninger. Så halvvejs inde i første halvleg hed stillingen 6-5 til de orange, hvor begge hold sled i den offensive del af spillet.

Den føring udbyggede de orange i de næste minutter af kampen, hvor især defensiven fungerede godt, og de kom foran 11-6 efter en scoring af Mie Højlund. Men de sidste minutter af første halvleg brugte gæsterne på at reducere en smule, og dermed gik de to hold til pause ved stillingen 12-9 til de orange.

På trods af at anden halvleg startede med en scoring af Skanderborg Håndbold, fik de orange også en god start på halvlegen. Og de gik fra stillingen 13-11 til 17-11 efter fire scoringer i streg. Og herefter kom gæsterne fra Skanderborg aldrig helt tæt på igen, hvor stillingen igennem resten af kampen bl.a. hed 20-14, 23-16 og 26-20.

Herefter var det bare at køre sejren hjem for de orange, som scorede to gange yderligere, og endte med en sejr på 28-21 over Skanderborg Håndbold. Dermed indtager Odense Håndbold stadig den eftertragtede førsteplads i Bambusa Kvindeligaen.

Topscoreren i kampen blev Anne Cecilie La Cour med otte scoringer.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app