ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Vigtig topkamp i vente
09. februar 2021

Optakt: Vigtig topkamp i vente

Der venter et spændende opgør onsdag aften, når Odense Håndbold skal op imod Herning-Ikast Håndbold i Bambusa Kvindeligaen. Sidst de to hold mødtes, endte det i et drama, hvor de orange i sidste sekund sikrede sejren. Onsdag skal de forsøge at hive endnu en sejr hjem mod et velkørende Herning-Ikast hold.

Onsdag aften venter der et vigtigt opgør for de orange i Bambusa Kvindeligaen. Her skal de til Midtjylland, hvor Herning-Ikast Håndbold står klar i kampen om to vigtige point i topstriden.

Herning-Ikast Håndbold indtager lige nu fjerdepladsen i Bambusa Kvindeligaen med 27 point efter de 20 første runder. De er for tiden inde i en god stime, hvor de bl.a. har vundet over København Håndbold og Viborg HK. Dog måtte de i den seneste runde se sig slået af Team Esbjerg med 34-28. Men inden da havde midtjyderne vundet otte kampe i streg og tanket en masse selvtillid.

Sidste gang Odense Håndbold og Herning-Ikast Håndbold mødte hinanden, blev det en meget tæt affære, som blev afgjort i det aller sidste sekund med en scoring af Mie Højlund til 19-18. Topscoreren i kampen blev Herning-Ikasts Helene Fauske med seks mål. For de orange var det Nycke Groot, der sendte bolden i mål flest gange med fem scoringer. Som det nok kan ses på slutresultatet, var der også godt gang i målvogterduellen, hvor både Althea Reinhardt og Jessica Ryde hver stod på flotte 55% i redninger.

Jessica Ryde er også den målvogter i ligaen, som står med den bedste redningsprocent indtil videre med 40%, hvor Althea Reinhardt indtager fjerdepladsen med 38%.

Hvis man kigger på Herning-Ikast Håndbolds mål over hele sæsonen, er det Stine Skogrand, der har scoret flest mål for midtjyderne indtil videre med 134 scoringer, hvilket giver en andenplads på den samlede topscorerliste i Bambusa Kvindeligaen.

Om onsdagens kamp siger cheftræner for Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”En udfordrende kamp venter os i Ikast, hvor jeg forventer et helt lige opgør. Herning-Ikast Håndbold har leveret på et flot højt niveau i 2021 i både Bambusa Kvindeligaen og EHF-Cuppen, så vi skal ramme vores højeste niveau for at hente to point.

Vi har også brug for at vise os selv, at vores indsats mod SCM Ramnicu Valcea ikke var acceptabel, og jeg er overbevist om, og har forventninger om, at vi kommer ud med et helt andet udtryk og større koncentration på de enkelte opgaver i spillet. Når vi kommer med stort fokus og timing på detaljerne i spillet, ved vi, at vi kan levere på højt internationalt niveau. Dette får vi brug for mod et godt Herning-Ikast hold.”

Kampen fløjtes i gang kl. 20.30, og du kan se den på TV2 Sport.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app