ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Topopgør i fantastisk kulisse
02. november 2021

Optakt: Topopgør i fantastisk kulisse

Det er Bambusa Kvindeligaens nummer 1 og 2, der onsdag aften tørner sammen i Sydbank Arena. Odense Håndbold tager imod Viborg HK, som kun har tabt en enkelt kamp i sæsonen, mens de orange selv fortsat er ubesejret. Det er derfor en vaskeægte topkamp, der venter i en tæt på udsolgt Sydbank Arena.

Ni kampe, ni sejre. 

Således har Odense Håndbold startet sæsonen i den hjemlige liga, hvilket er ganske imponerende, men onsdag venter en ny svær opgave og en modstander, der heller end gerne vil ødelægge de oranges ubesejrede stime. Her gæster Jakob Vestergaards Viborg HK-mandskab den orange hule, og holdet fra domkirkebyen har kun tabt et enkelt opgør i indeværende sæson indtil videre. 

De orange kan dog godt toppe den statistik, da man, som tidligere skrevet, er ubesejret og har maksimumpoint efter ni kampe. Så sent som i søndags var Odense-pigerne i aktion, da de havde taget turen til Moskva, hvor man hentede en flot sejr over CSKA Moskva på 28-21. Det giver vinger, selvom det var en lang og hård tur for pigerne, som dermed bevarer tredjepladsen i Champions League-gruppen.

Her kom hele truppen i brug, og hvor Martina Thörn i anden halvleg for alvor pillede pynten af de russiske skytter. Det betyder, at de orange har to knivskarpe målmænd, som også form- og niveaumæssigt er lige der, hvor de skal være lige nu. Det giver naturligvis gode forudsætninger for at vinde håndboldkampe, og det har de orange også gjort på det seneste. 

I den hjemlige liga har der heller ikke været nogen svinger i valsen, hvor de orange i sidste spillerunde besejrede Nykøbing-Falster Håndboldklub ganske overbevisende med 31-22. Første halvleg var dog tæt, men i anden halvleg blev bissen skruet på, og så trak man fra. 

Onsdagens gæster fra Viborg har kun tabt en enkelt kamp i ligaen, da Herning-Ikast Håndbold var for stor en mundfuld tidligere på sæsonen. Ellers har det været lutter af sejre for Viborg HK, der senest slog Ajax København med 27-24. 

Da de to hold mødtes sidst, trak Odense det længste strå i pokalturneringen, hvor Viborg blev sendt hjem med et nederlag på 26-23, der sendte de orange til Final4. Viborg HK har dermed revanche til gode, og de har et formstærkt mandskab, hvor både Line Haugsted og Kristina Jørgensen skiller sig ud med hhv. 51 og 52 mål. 

Det er også svært at udpege en favorit til opgøret, da det er to hold, som indtil videre har været bedst, hvor de orange dog har formået at vinde én enkelt kamp mere end onsdagens gæster. Der er dermed lagt i kakkelovnen til et brag af en håndboldkamp, og kampen er tæt på udsolgt, men hvis du er hurtig er det stadig muligt at købe billetter her. 

Opgøret fløjtes op onsdag i Sydbank Arena kl. 20.00, og hvis du ikke har billet til kampen, kan du se med på TV2 Sport. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app