ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Østjysk besøg i den orange hule
05. januar 2021

Optakt: Østjysk besøg i den orange hule

Onsdag aften tager Odense Håndbold imod Randers HK i Bambusa Kvindeligaen. Inden opgøret ligger østjyderne på 10. pladsen, hvor de orange netop er rykket op på andenpladsen.

Der er endnu en gang dømt kamp i Sydbank Arena, når Odense Håndbold tager imod Randers HK i Bambusa Kvindeligaen. Efter de første 14 runder ligger Randers HK på en 10. plads med otte point på kontoen, hvor de orange lige nu indtager andenpladsen med 24 point. Randers HK ligger dermed i øjeblikket lige udenfor slutspilspladserne, og har derfor god grund til at kæmpe for de to point, hvis de vil holde fast i slutspilsdrømmen.

Randers HK kommer fra et tæt opgør mod Herning-Ikast Håndbold i søndags, hvor de tabte med 24-25, og Østjyderne har da også haft mange tætte kampe i denne sæson, hvor bl.a. kun har tabt med et enkelt mål til både Skanderborg Håndbold og Ajax København.

Sidst de to hold mødte hinanden i Bambusa Kvindeligaen tilbage i august måned, blev det til en orange sejr på 21-26, hvor især Mie Højlund spillede en flot kamp med seks scoringer og titlen som kampens topscorer.

Fra Randers HK var det især Mai Kragballe, der havde en god dag med fem mål i kampen. Det er også Mai Kragballe, der er topscorer for østjyderne i sæsonen indtil videre med 71 scoringer. Men også den svenske landsholdsspiller Kristin Thorleifsdóttir har haft en god sæson, hvor hun har været godt skydende med 59 mål. Så det er to spillere, de orange skal holde godt øje med i aftenens opgør.

Om onsdagens opgør siger cheftræner for Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: “Der venter os en opgave mod Randers, som vil kræve vores fulde fokus. Randers har spillet svingende igennem sæsonen, hvor de har vist, at når de rammer deres højeste niveau, kan de presse mange hold. Så vi har forberedt os godt på deres individuelle- og hold kompetencer. Vi skal holde fast i vores gode forsvarsspil, som vi har ønske om at udvikle yderligere. I tillæg skal vi have optimeret vores kontrafase.”

”Sæsonen igennem har vi været dygtige til at kreere mange store chancer i vores angrebsspil. Nu skal vi have løftet vores scoringsprocent.”

Kampen bliver spillet onsdag kl. 18.30 i Sydbank Arena, og kampen kan livestreames på vores Facebook-side fra kl. 18.15.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app