ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: Nu gælder det finalen
21. maj 2021

Optakt: Nu gælder det finalen

Lørdag går det løs, når Odense Håndbold tager imod Viborg HK i dette års første finalebrag i Bambusa Kvindeligaen. Her skal de orange forsøge at sikre sig det bedst mulige udgangspunkt inden næste finalekamp.

Lørdag eftermiddag begynder kampen om guldet, når Odense Håndbold tager imod Viborg HK i den første af tre mulige finalekampe i Bambusa Kvindeligaen. Og for første gang i et halvt år, kan vi endelig åbne op for tilskuere, så der kan skabes den helt rigtige finale-stemning i Sydbank Arena.

I semifinalerne kunne Odense Håndbold booke en plads til finalen efter to sejre over Team Esbjerg. Her skulle Viborg HK ud i en tredje og afgørende kamp mod Herning-Ikast Håndbold, hvor det efter et tæt opgør tirsdag aften blev afgjort, at det var de grønblusede, der skal op imod Odense Håndbolds piger.

De to hold har mødt hinanden fire gange i løbet af sæsonen, og inden lørdagens opgør har holdende vundet to kampe hver. Senest blev det til en Odense-sejr på 30-25 i puljefinalen i slutspillet. Her var det Kristina Jørgensen, der blev topscorer med 10 mål, hvor det fra de orange var Mie Højlund, der smed bolden i mål flest gange.

Om finalekampen siger cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Vi glæder os naturligvis voldsomt meget til at spille første DM-finale på hjemmebane i Sydbank Arena – og nu også med muligheden for tilskuere. Det kan forhåbentlig give kampen endnu en dimension i en formentlig tæt kamp.

Det kan meget vel blive endnu en tæt affære, som bliver afgjort på de små marginaler. Vi har spillet nogle spændende kampe mod Viborg HK i denne sæson. Og alle kampe med en stor fysik fra begge hold. Den kamp i kampen er altid vigtig og spændende, og det bliver den helt sikkert igen.
Derudover er det meget vigtigt, at vores fokus er på vores eget spil. Vi har igennem hele sæsonen udviklet os ud fra en stærk defensiv, og er blevet meget skarpere i kontra og angrebsfasen. Og så skal vi være klar på løbeduellerne mod et stærkt kontra-hold som Viborg.”

Kampen fløjtes i gang kl. 16.00, og du kan følge kampen på TV2.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app