ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Optakt: De orange møder Louise Burgaard og Metz
17. september 2021

Optakt: De orange møder Louise Burgaard og Metz

Metz Handball gæster lørdag eftermiddag Sydbank Arena, når Odense Håndbold skal forsøge at fortsætte den – ser man bort fra Super Cuppen – ubesejrede stime i denne sæson. Det bliver dog ikke nemt mod et stærkt fransk mandskab, der også har dansk islæt på holdkortet i form af landsholdsspiller Louise Burgaard.

Af Mads Haugaard

Efter en mere end godkendt start på denne sæsons DELO EHF Champions League, hvor Odense Håndbold fik en 31-25-sejr med sig hjem fra Tyrkiet, venter en ny kamp i turneringen. Lørdag kan vi for første gang i denne sæson invitere indenfor til den fineste klubturnering i Sydbank Arena, når franske Metz Handball gæster den orange hule.

Metz går ind til deres 23. Champions League-sæson, hvilket gør dem til den franske klub med flest deltagelser i turneringen, og i 2019 nåede de også frem til Final4.

Franskmændene, der har danske Louise Burgaard på holdkortet, kom hele vejen til kvartfinalen i den seneste CL-sæson, så der venter en ordentlig mundfuld for de orange. Odense har tidligere stiftet bekendtskab med Metz i Champions League-sammenhæng tilbage i 2018/2019, hvilket var en blandet oplevelse. For efter en god kamp på hjemmebane spillede de orange uafgjort, mens man løb ind i klubbens hidtil største nederlag på udebane, 41-26.

Der hersker derved ingen tvivl om, at der venter Ulrik Kirkelys mandskab et kvalitetsmandskab, men Odense Håndbold kommer med masser af selvtillid i bagagen inden lørdagens opgør.

De orange har gjort rent bord i den hjemmelige liga efter de første fire spillerunde, så selvtilliden i truppen er heldigvis til at få øje på.

I den seneste kamp mod Ringkøbing Håndbold, der blev vundet med 35-18, var der endda tid til at få alle spillere på banen, så alle burde være friske til lørdagens opgør. Den selvtillid og energi, som man har fået i den hjemlige liga, skal man tage med indtil lørdagens opgør, hvor de orange skal forsøge at fortsætte det ubesejrede stime, selvom det uden tvivl bliver svært mod en god og fysisk stærk modstander.

Der er kampstart i Sydbank Arena kl. 16.00, hvor det er værd at notere sig, at man skal kunne fremvise coronapas ved indgangen. 

 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app