ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense trak det længste strå i hård kamp mod Randers
20. oktober 2021

Odense trak det længste strå i hård kamp mod Randers

Odense Håndbold forlænger sejrsstimen i Bambusa Kvindeligaen efter en 30-24-sejr over Randers HK, der ellers gav de orange kamp til stregen i 50 minutter. Men i slutfasen trak Odense Håndbold fra, og de orange topper dermed fortsat ligaen med maksimumpoint efter otte kampe.

Odense Håndbold forlængede onsdag aften sejrsstimen til otte sejre i træk, da Randers HK i en hård kamp blev besejret med 30-24 foran 1047 tilskuere i Otterup Idrætscenter. 

Og selvom Odense Håndbold på papiret var favoritter, så var det bestemt ikke, fordi gæsterne fra Kronjylland havde taget turen til Fyn for at lægge sig fladt ned. Tværtimod. De havde medbragt en masse vilje og fight, og så hjalp det på det, at gæsternes keeper Monika Kongsgaard startede opgøret med to redninger, men hun kunne ikke forhindre Dione Housheer i at åbne de oranges målkonto efter fire minutters spil. 

Housheer bragt også de orange foran med 4-2 efter små ti minutters spil, hvor Odense lige skulle bruge de første minutter af kampen på at komme op i gear. Randers hang dog i, og de arbejdede benhårdt i begge ender, hvor de gjorde det så tilpas svært for de orange, at Sidsel Mejlvang efter 18 minutters håndbold udlignede til 8-8. 

Det fik Ulrik Kirkely til at tage opgørets første timeout, da angrebsspillet tenderede til at være en anelse hakkende, hvor gæsterne havde succes med at begå en masse frikast, der ødelagde de oranges angrebsflow. 

Randers holdt snor i Odense, og Eli Raasok, der var skiftet ind i Randers-målet, tog rigtig godt fra, derfor var det et jævnbyrdigt opgør, hvor måltavlen i Otterup viste 10-10 efter 23 minutters spil. Lois Abbinghs højrearm spillede sig dog stille og roligt varm, og hun bragte Odense foran med 12-10 kort efter med sin fjerde scoring. 

Odense Håndbold gik også til pause med en føring på 15-12 efter en lidt rodet første halvleg for de oranges vedkommende, hvor Randers bestemt havde givet Odense kamp til stregen. 

Fra anden halvlegs start fortsatte jævnbyrdigheden, men de orange var hele tiden et skridt foran de østjyske gæster, mens defensiven også var blevet stabiliseret. Randers ville dog ikke slippe taget i de orange, men Rikke Iversen sørgede alligevel for en Odense-føring på 18-14 efter 36 minutters spil. 

Gæsterne kunne ikke holde dampen oppe fra første halvleg, og derfor trak de orange stille og roligt fra i starten af anden halvleg. Odense fastholdte det høje boldtempo, og det kunne Randers ikke følge med i, men en to minutters udvisning til Dione Housheer indbød til, at kronjyderne igen skulle gøre opgøret tæt. 

Overtallet udnyttede Randers til at reducere til 17-20 efter 41 minutter, men de orange virkede stadig til at være det hold, der havde flest ressourcer, og som havde overskuddet. 

En dobbeltredning fra Althea Reinhardt samt en overtalsperiode betød også, at Mia Rej øgede Odense-føringen til 24-19, hvilket var kampens hidtil største føring, efter lidt mere end 48 minutters spil. 

Randers blev dog ved med at hænge i, og de fik reduceret til 22-24 kort efter femmålsføringen. I de sidste ti minutter måtte Randers trods alt sande, at de ikke kunne følge de danske mestres tempo i samtlige 60 minutter. 

Odense trak nemlig fra i slutminutterne, hvor Althea Reinhardt også spillede sig op, derfor endte det med en sejr på 30-24 til Odense Håndbold, der forlænger sejrsstimen – og forbliver ubesejret i ligaen. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app