ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold siger efter gensidig aftale farvel til to spillere
01. marts 2021

Odense Håndbold siger efter gensidig aftale farvel til to spillere

Sara Hald og Katja Johansen stopper i Odense Håndbold efter indeværende sæson.

Sara Hald og Katja Johansen er i gang med deres sidste sæson for Odense Håndbold. Når sæsonen er forbi, skal de to spillere ud at prøve kræfter af i nye klubber.

Stregspiller Sara Hald skifter efter denne sæson Odense Håndbold ud med en endnu unavngiven dansk klub.

Om Sara Hald udtaler administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen: ”Vi har været meget glade for at have Sara Hald i Odense Håndbold igennem de sidste tre sæsoner, hvor hun har bidraget meget til holdets udvikling. Sara besidder et stort potentiale, og for at det kan udfolde sig, er det begge parters vurdering, at det kræver en større spillemæssig rolle end den, som vi kan tilbyde hende i Odense.”
”Vi ønsker kun det allerbedste for Sara i fremtiden,” slutter Lars Peter Hermansen.

Om skiftet siger Sara Hald: “Jeg har lært utrolig meget i min tid i Odense. Det bliver spændende for mig at prøve noget nyt, så jeg er glad for, at det kunne lade sig gøre. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer.”

Sara Hald er 24 år og har spillet i den orange trøje siden 2018, hvor hun skiftede fra TTH Holstebro, i dag Holstebro Håndbold. Derudover har den unge stregspiller vundet både EM- og VM-guld med ungdomslandsholdene.

En anden spiller, som Odense Håndbold tager afsked med efter sæsonen 2020-2021, er Katja Johansen, som ligeledes har skrevet kontrakt med en unavngiven dansk klub.

Om Katja Johansen siger administrerende direktør, Lars Peter Hermansen: ”Katja er en enormt talentfuld venstre fløj. Katja skal videre til en klub, hvor hun kan få en større rolle og mere spilletid og fortsætte sin udvikling som håndboldspiller. Katja har været en del af Talentcenter Odense Håndbold, og vi er glade for, at vi kan sende en så talentfuld spiller videre til en anden dansk klub, som kan få glæde af Katjas kvaliteter.”

Om tiden i Odense Håndbold fortæller Katja Johansen: ”Jeg har været superglad for at spille i Odense Håndbold, men nu glæder jeg mig til at tage alt den erfaring, jeg har fået fra pigerne med videre til en større spillemæssig rolle.”

Katja Johansen er 20 år og kommer oprindeligt fra Munkebo. Katja Johansen har tidligere spillet for Kerteminde HK og GOG og vandt DM-sølv sammen med Talentcenter Odense Håndbold i sæson 2018-2019.

Odense Håndbold ønsker begge spillere alt det bedste i fremtiden.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app