ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Odense Håndbold fortsætter sikkert sejrstimen
07. september 2021

Odense Håndbold fortsætter sikkert sejrstimen

Tirsdag aften gæstede Odense Håndbold Fælledhallen, hvor Skanderborg Håndbold ventede i tredje runde af Bambusa Kvindeligaen. De danske mestre overmatchede Skanderborg Håndbold fra start og endte med endnu en storsejr på 15-31.

Der var dømt hurtige fødder fra start tirsdag aften, hvor Odense Håndbold skulle op mod Skanderborg Håndbold. Mia Rej, Mie Højlund og Dione Housheer startede inde i bagkæden og satte tempo på angrebsspillet fra start, og bød i den grad det østjyske forsvar op til dans.

Den hurtige bagkæde flyttede bolden hurtigt, og spillede det grønne forsvar tyndt, hvilken betød, at de første fem scoringer blev lavet fra fire forskellige positioner. Dermed fik Odense Håndbold gang i alle spillere fra start.

I modsatte ende sled Skanderborg sled for at komme igennem, men forsvaret godt indstillet, og det unge hold havde svært ved at score mål på en velspillende Althea Reinhardt i målet.

De orange spillede kontrolleret og koncentreret, hvilket betød at alle kom i spil, og holdet derned kunne spare på ressourcerne.

Takket være et godt forsvar stod Althea Reinhardt med en redningsprocent på 50% og lukkede kun 6 mål ind i første halvleg. Dette betød, at Odense Håndbold kunne gå til pause foran med 6-15.

Skanderborg startede anden halvleg i 7 mod 6, hvilket resulterede i tre hurtige scoringer i løbet af de første fem minutter. Men i modsatte ende fortsatte de orange med at score mål, og Skanderborg Håndbold tog deres anden timeout efter fem minutter af anden halvleg. 

Men Althea fortsatte sit storspil i målet, og selvom Skanderborg spillede sig til fine chancer, stod nummer stod hun fortsat i vejen. Med 16 minutter igen kunne den velspillende målvogter holde fyraften og blev erstattet Martina Thörn i målet.

Målvogterskiftet hjalp dog ikke meget for Skanderborg, da det nu blev nummer 1, der lukkede af i målet. De grønne skulle bruge hele 11 minutter, før Emilie Bech sendte bolden forbi endnu en velspillende målvogter. 

Et lyspunkt for Skanderborg Håndbold var Anna Veng, som tog godt fra i målet og endte med en redningsprocent på 38,89 %.

Mia Rej blev topscorer med 8 mål og blev kåret som kampens spiller for de orange. 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app