ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
Grundspillet i tal og statistikker
24. marts 2021

Grundspillet i tal og statistikker

Om lidt løber de orange på banen i slutspillet i Bambusa Kvindeligaen, hvor kampen om medaljer for alvor går i gang. Inden da tager vi et tilbageblik på den flotte sæson Odense Håndbold har haft og ser på statistikkerne for grundspillet.

Grundspillet er færdigspillet, og det har bestemt været en godkendt sæson set med orange øjne. Med 23 sejre ud af 26 mulige ender de orange a point med Team Esbjerg. De ender dermed på andenpladsen og tager to point med ind i slutspillet.

Topscorer for Odense Håndbold er Lois Abbingh, der samlet har scoret 120 mål for de orange i grundspillet, mens Mie Højlund har nettet 93 gange. Mia Rej rangerer som den femte mest scorende i grundspillet med 129 mål, dog har hun kun scoret 33 af dem i den orange trøje.

Odense Håndbold indtager førertrøjen, hvad angår den samlede redningsprocent for grundspillet med 38,64%. Her har begge målvogtere stået en flot sæson, hvor Althea Reinhardt har stået med en redningsprocent på 39,5%, og Tess Wester ligger lige efter med en redningsprocent på 36,6%.

Den flotte sæson afspejler sig også på Rundens Hold, hvor der gennem grundspillet har været repræsenteret otte orange spillere. Mia Rej topper listen for Odense Håndbold med seks optrædener på Rundens Hold. Dernæst følger Lois Abbingh med fire optrædener og Freja Cohrt med tre.

Når de orange ikke giver den gas i Sydbank Arena, tørner de ud for deres respektive landshold. I sæsonens første landsholdsudtagelse havde Odense Håndbold hele seks ud af 17 spillere afsted med landsholdene. 

De orange spillere har desværre måtte undvære den gode opbakning, som tilskuerne på normalvis bidrager til. Grundet COVID-19 venter vi stadig med stor længsel efter at få tilskuere og den gode opbakning tilbage i hallen. I stedet fik vi lov at livestreame fem kampe, så vi fortsat havde opbakning hjemmefra stuerne. I alt var der 4500, der så med hjemme fra skærmen til vores fem kampe.

Heldigvis har grundspillet budt på 10 tv-kampe med de orange. Det samlede seertal for de ni kampe er 764.500. Det giver et gennemsnit på 76.450 seere pr. kamp i grundspillet. Odense Håndbold har spillet 16 kampe i DELO EHF Champions League, og alle har været sendt på tv. Her er det samlede seertal 855.000, hvilket giver et gennemsnit på 71.250 seere pr. kamp.

Tager man et kig på det samlede seertal for både Bambusa Kvindeligaen, DELO EHF Champions League og Santander Cup har over 1.600.000 seere fulgt de orange i tv'et. 

Vi ser nu frem mod slutspillet og håber på flotte redninger, massere af mål og selvfølgelig god opbakning hjemmefra stuerne. 

Se mere statistik på www.tophaandbold.dk

 

 

 

 

 

 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app