ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
God start på det nye år
04. januar 2021

God start på det nye år

De orange startede det nye år ud med en sejr over bundproppen fra Vendsyssel Håndbold på 29-19. På trods af flere brændte chancer undervejs var sejren aldrig i fare, i en kamp hvor den orange bænk blev brugt godt. Dermed kan de orange ingen rykke op på andenpladsen i Bambusa Kvindeligaen.

Søndag eftermiddag var der igen kamp i Sydbank Arena, da Odense Håndbold tog imod Vendsyssel Håndbold i årets første kamp om to point. Inden opgøret lå Vendsyssel Håndbold nederst i tabellen med et enkelt point, hvor de orange indtog tredjepladsen med 22 point.

Kampen startede godt for de orange, der begyndte kampen med en scoring af Nycke Groot til 1-0, og kort efter sendte Ayaka Ikehara bolden i mål til 2-0 til Odense Håndbold. Den første scoring fra gæsterne kom på straffekast efter fire minutter til 2-1.

Otte minutter inde i kampen var det Freja Cohrts tur til at få bolden i mål, da hun på kontra bragte de orange foran 5-2. Men på trods af at de to hold ligger i hver deres ende af tabellen, kunne Odense Håndbold ikke få rystet nordjyderne af. Og da der var spillet 16 minutter, var føringen 6-5 til de orange, som i løbet af kampen havde brændt flere store chancer på Elin Thorsteinsdottir i Vendsyssels mål.

Men herefter scorede Odense Håndbold to gange i streg, og fik igen øget føringen en smule til 8-5. Og hen mod slutningen af første halvleg trak de orange endnu mere fra, hvor bl.a. Lois Abbingh scorede på straffekast til 10-7, og senere var det Mia Rej, der øgede føringen til 14-7.

De to hold scorede en gang hver inden pausefløjtet, og de orange kunne derfor gå til pause foran 15-8.

Anden halvleg begyndte med en kontrascoring af Freja Cohrt til 16-8, og senere var det igen Cohrt der kom på måltavlen, da hun udbyggede føringen til 19-10 efter 36 minutter.

Gæsterne fra Vendsyssel kom aldrig helt tæt på de orange igen, og stillingen gennem anden halvleg hed bl.a. 21-11, 22-14 og 24-16.

Da der var et enkelt minut tilbage af kampen, scorede Lois Abbingh de oranges sidste mål i kampen til 29-17. Nordjyderne nåede at pynte lidt på resultatet inden slutfløjtet, og med to nordjyske scoringer til sidst endte resultatet med 29-19 til Odense Håndbold, i en kamp hvor hele bænken blev brugt godt. Dermed rykker de orange igen op på andenpladsen i Bambusa Kvindeligaen med 24 point.

Topscoreren i kampen blev Christina Pedersen fra Vendsyssel Håndbold med fem scoringer. For de orange endte både Mie Højlund, Freja Cohrt og Mia Rej med at dele titlen med fire scoringer hver.

Næste kamp er allerede på onsdag kl. 18.30, hvor de orange tager imod Randers HK i Sydbank Arena.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app