ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK venter i første runde
11. september 2021

DELO EHF Champions League: Tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK venter i første runde

Endelig starter årets Champions League, og Odense Håndbold kommer på en svær opgave fra start. Turen går til Kastamonu Belediyesi GSK i Tyrkiet, som spiller deres første sæson i verdens bedste turnering.

Kastamonu Beleviyesi GSK kom med på et wildcard, men det er ikke ensbetydende med, at det bliver en nem opgave for holdet i weekenden. Klubben har til denne sæson satset stort og oprustet i spillertruppen. De har hentet navne som Jovanka Radicevic, Milena Raicevic og Majda Mehmedovic fra Buducnost, som vi mødte i sidste sæsons Champions League turnering.

Sidste sæson endte Odense Håndbold nr. 4 i gruppespillet, hvor holdet opnåede store resultater som uafgjort mod Györ, en sejr over CSKA Moskva og flotte præstationer mod de resterende hold i gruppen. Odense Håndbold nåede til 1/8-finalen mod Vipers Kristiansand, hvor fynboerne vandt den første kamp med 36-35, men tabte desværre den anden kamp med 26-30, og dermed sluttede rejsen for Odense Håndbold der. Vi håber på, at holdet kan få en god start på Champions League turneringen og hive en sejr hjem!

Om sæsonens første Champions League kamp udtaler, cheftræner, Ulrik Kirkely:" Vi glæder os til at åbne Champions League sæsonen i tyrkiske Kastamonu Belediyesi. Der venter os en stor udfordring i en fremmed håndboldkultur mod et hold med masser af international erfaring fra aller øverste niveau, fra diverse landshold i Europa. I særdeleshed med den montenegrinske nyankomne kvartet Rajcic, Raicevic, Mehmedovic og Radicevic, som alle har stor erfaring fra Champions League i Buducnost. Vi er selv som hold et godt sted ift. tidspunktet på sæsonen. Vi spiller med stor tro på eget koncept, vel vidende at vi naturligvis stadig er i en opbygningsfase i alle elementer af spillet. Vi ser frem til en formodentlig anderledes tilskuer atmosfære i Tyrkiet. Lad Champions League sæsonen starte."

Kampens vises på tv3 max og fløjtes i gang kl. 16.00.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app