ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Turen går til Montenegro
22. januar 2021

DELO EHF Champions League: Turen går til Montenegro

Odense Håndbold er taget til Buducnost i Montenegro, hvor de skal spille om to point i DELO EHF Champions League. De to hold ligger hhv. nummer fire og fem i gruppe B, og det er derfor to vigtige point der er på spil.

De orange er rejst en tur til Montenegro, hvor topholdet fra Buducnost venter i DELO EHF Champions League. Lige nu indtager Odense Håndbold fjerdepladsen med 13 point i 11 kampe, mens Buducnost ligger lige efter på femtepladsen med otte point i 10 kampe.

Sidst Odense Håndbold var oppe imod Buducnost, blev det til en orange sejr på 30-21. I den kamp var især Jessica Quintino flyvende og blev topscorer i kampen med otte mål. Fra Buducnost var det Andrea Lekic og Majds Mehmedovis, der scorede flest gange med seks scoringer hver.

Det er også Andrea Lekic, der er topscorer for holdet i DELO EHF Champions League sammen med Allison Pineau, hvor de har smidt bolden i mål 41 gange hver.

I turneringen indtil videre har Buducnost spillet nogle tætte opgør, og de har bl.a. spillet uafgjort mod Brest Bretagne Handball to gange. Det seneste af deres opgør tabte de i et tæt opgør mod SCM Ramnicu Valcea med 25-23.

Modsat kommer de orange med en flot kamp mod Györi Audi ETO KC i rygsækken, hvor de spillede 32-32 og var tæt på en sejr. Så Odense Håndbold skal forsøge at fortsætte det flotte spil fra den kamp.

Om lørdagens kamp siger cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Der venter og naturligvis en ekstraordinær svær opgave i Montenegro. Buducnost er efter en lidt langsom start i Champions Legaue med skader og Covid-19 begyndt at komme op i større spilhastighed. De viser, at de er ved at finde deres klassiske aggressive spillestil tilbage, som de især altid har stået for på deres hjemmebane.  Vildskaben og fighten lyser ud af spillerne, efter Bojana Popovis har overtaget chefrollen på holdet fra den mangeårige og succesfulde træner Dragan Adzic, som førte holdet til sejr i Champions League i 2012 og 2015.”

Kampen bliver fløjtet i gang lørdag kl. 18, og du kan se den direkte på TV3 Sport.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app