ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Svær kamp i vente
16. januar 2021

DELO EHF Champions League: Svær kamp i vente

Det er ikke nogen let opgave, der venter den orange trup i morgen, når storholdet Györi Audi ETO KC kommer på besøg i Sydbank Arena. Her skal Odense Håndbold forsøge at revanchere nederlaget på 32-25 i det første opgør.

I morgen kommer det stjernespækkede mandskab fra Györi Audi ETO KC på besøg i Sydbank Arena. Ungarerne topper lige nu gruppe B i DELO EHF Champions League med 16 point i ni kampe. Odense Håndbold ligger på fjerdepladsen med 12 point i 10 kampe, og det er altså en meget tæt top i gruppe B lige nu, så det er vigtige point, der skal spilles om.

Da de to hold mødtes før jul i Ungarn, blev det til et nederlag til Odense Håndbold på 32-25. I den kamp havde Lois Abbingh godt gang i skudarmen og blev orange topscorer med syv mål. Også Nycke Groot og Jessica Quintino fik sat mange flotte mål ind.

Fra ungarerne var det især Veronica Kristiansen, der spillede en god kamp, hvor også hun sendte bolden i mål syv gange, efterfulgt at Estelle Nze Minko med seks scoringer. Det er også Estelle Nze Minko, der har scoret flest mål for Györi Audi ETO KC i DELO EHF Champions League i denne sæson, indtil videre med 45 scoringer efterfulgt af Stine Bredal Oftedal med 42 scoringer.
Men der er også mange andre spillere de orange skal holde styr på på det ungarske storhold som f.eks. danske Anne Mette Hansen, Anita Görbicz og Silje Solberg.

Om søndagens kamp siger assistenttræner i Odense Håndbold, Karen Brødsgaard: ”Györ er et spændende hold. De er i toppen af håndboldverdenen, og det er ikke for sjov, de har så mange CL pokaler. Györ har et meget bredt mandskab med mange dygtige individualister. Dog har vi fået flere lag på vores spil, siden vi sidst mødte dem, og det håber vi, kan være med til at drille dem. Györ er et virkelig dygtigt hold og med deres parathed i form af den kraft og de individualister, de kommer med, så er det vigtigt, at vi spiller godt på hele banen, og står stærkt i forsvaret. Og så må de små ting meget gerne gå vores vej, som at bolden rammer indersiden af stolpen.”

Kampen bliver spillet søndag kl. 16.00, og du kan se den live på TV3 Sport og på EHF TV.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app