ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Rutinerede slovenere venter i kamp om vigtige point
23. oktober 2021

DELO EHF Champions League: Rutinerede slovenere venter i kamp om vigtige point

Odense Håndbold skal tilbage på sporet i Champions League-sammenhæng, når slovenske Krim Ljubljana gæster den orange hule søndag eftermiddag. Slovenerne har oprustet markant til denne sæson med en række rutinerede spillere, som altid er en fordel i de europæiske kampe, påpeger Odense-træner, Ulrik Kirkely.

Af Mads Haugaard

Efter et nederlag i søndagens DELO EHF Champions League-opgør mod Györi, der bare var et niveau over de orange, så skal snuden holdes i sporet, når Krim Mercator Ljubljana er søndagens modstander i GOG Arena. Odense Håndbold står noteret for fire point efter de første fire spillerunder i turneringen, hvilket placerer de orange på en fjerdeplads i puljen. 

Søndagens gæster fra Slovenien har vundet et enkelt opgør hidtil i turneringen, mens de har tabt de øvrige tre opgør. Krim har dog spillet meget tætte opgør, hvoraf tre ud af de fire kampe kun er blevet afgjort med et enkelt mål - en gang altså i slovenernes favør mod tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK. 

Men tag ikke fejl af Krim Ljubljana, som har været fast inventar i DELO EHF Champions League-turneringen i 27 sæsoner i træk. Derudover har man i denne sæson fået tilførsel af verdensstjerner som serbiske Andreá Lekic og franske Alisson Pineau, der er med til øge rutinen hos de slovenske mestre. 

Krim Ljubljana er dog en ny størrelse for Odense Håndbold, der aldrig tidligere har mødt den slovenske klub, som står noteret for intet mindre end 26 slovenske mesterskaber. 

De orange kommer trods nederlaget i sidste weekend til Györi ind til opgøret med selvtillid, da man i midtugen forlængede sejrsstimen i den hjemlige liga med en sejr på 30-24 over Randers HK. Det betød, at Odense fortsat har gjort rent bord i de første otte opgør. 

Odense Håndbold-træner, Ulrik Kirkely, glæder sig til udfordringen mod Krim, som altså har forstærket sig en hel del i denne sæson, påpeger han.

"Det er et hold, som har forstærket sig ift. de sidste sæsoner og fået hentet en stor del meget erfarne spillere ind til dette års Champions League. Denne erfaring kommer man ofte langt med i europæisk håndbold, og derfor skal vi også spille os op på vores øverste niveau for at kunne matche dette", fortæller han, mens han også roser holdets udvikling i øjeblikket:

"Vi arbejder sten hårdt som hold for hele tiden at tá små ryk op af stigen. Og jeg syntes at vi hele tiden flytter os fremad. Vi kan være fint tilfredse med vores 3 seneste kampe siden landsholdspausen, hvor der er flere del elementer som begynder at se rigtig fint ud", afslutter Kirkely. 

I truppen ser man også frem til den europæiske kamp i Gudme, hvor Freja Cohrt forventer en hård kamp: 

"Vi glæder os til kampen på søndag mod Krim. De har forstærket sig til denne sæson, og gjort det godt. Så det bliver en hård kamp om nogle meget vigtige point", fortæller hun. 

Opgøret mod Krim er med kampstart klokken 16.00 i GOG Arena, og du kan stadig nå at købe billetter til opgøret her. 

 

 

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app