ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Rumænsk besøg i den orange hule
06. februar 2021

DELO EHF Champions League: Rumænsk besøg i den orange hule

Der skal kæmpes om to vigtige point i morgen, når Odense Håndbold tager imod SCM Ramnicu Valcea i DELO EHF Champions League. Med en orange sejr kan de orange sikre sig en fjerdeplads i gruppe B, og dermed et godt udgangspunkt videre i 1/8-finalerne.

Søndag eftermiddag skal de orange igen tilbage i DELO EHF Champions League, hvor de denne gang tager imod rumænske SCM Ramnicu Valcea.

Det rumænske tophold ligger lige nu nummer syv i gruppe B med fire point og er meget tæt på sjettepladsen, der giver adgang til 1/8-finalerne. Derimod er Odense Håndbold allerede sikre på at gå videre. Men med to point i morgendagens kamp kan de også sikre sig at ende på minimum en fjerdeplads i gruppen.

SCM Ramnicu Valcea har haft det svært i turneringen i denne sæson og har kun to sejre i ryggen. Dog fik de for nyligt en lidt overraskende sejr over Buducnost med 25-23, så det er derfor ikke et hold man skal tage let på.

Sidst Odense Håndbold og SCM Ramnicu Valcea tørnede sammen, spillede Odense Håndbold sig til en overbevisende sejr på 21-30, hvor især Freja Cohrt var flyvende med otte scoringer. Fra rumænerne var det den spanske landsholdsspiller Alicia Fernandez, der sendte bolden i mål flest gange med seks scoringer. Men det er stregspilleren Asma Elghaoui, der har scoret flest mål for holdet i turneringen indtil videre med 38 scoringer.

Om søndagens kamp udtaler cheftræner i Odense Håndbold Ulrik Kirkely: ”Der venter os en svær opgave mod rumænske SCM Ramnicu Valcea. Ganske vidst har holdet i længere tid spillet uden deres dygtige ukrainske bagspiller Iryna Glibko, og så forlod AG Nørgaard holdet i julepausen. Men SCM Ramnicu Valcea er stadig et rumænsk tophold, der ligger nummer to i deres hjemlige liga med dygtige spillere på alle pladser. Derudover har holdet stadig alt at spille for i forhold til at komme med videre i 1/8-finalen i Champions League.

Vi har dog stor fokus på os selv som hold. Vi har været ramt af en del skader og sygdom, som vi håber, vi snart er ovre. Det har betydet, at vi har måtte sænke antallet af vores hal-træninger i den seneste uge. Men vi har samtidig også to fornuftige sejre med i bagagen fra ligaen, og tror på, at vi igen kan begynde at lægge mere på vores spil mod SCM Ramnicu Valcea, som kommer med en stor fysik.”

Kampen spilles kl. 16.00, og du kan se den på TV3 Max.  

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app