ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: Gruppespillet skal sluttes ordentligt af
13. februar 2021

DELO EHF Champions League: Gruppespillet skal sluttes ordentligt af

Søndag eftermiddag skal de orange op imod BV Borussia 09 Dortmund i den sidste gruppekamp i DELO EHF Champions League. Her skal de forsøge at slutte gruppespillet af på bedst mulig vis, og dermed komme godt videre til 1/8-finalerne.

I weekenden rejser Odense Håndbold en tur til Tyskland, hvor de søndag skal op imod BV Borussia 09 Dortmund i den sidste spillerunde i DELO EHF Champions League. På grund af ændringer i turneringen er alle 16 hold videre til 1/8-finalerne, da man ikke kan nå at afvikle alle kampe inden den 14. februar. Dermed er begge hold videre i turneringen, hvor de orange er sikrede fjerdepladsen i gruppe B og skal møde femtepladsen fra gruppe A. Men tyske BV Borussia 09 Dortmund spiller for at få den bedst mulige placering, hvor de inden opgøret kun er et enkelt point fra sjettepladsen.

Sidst de to hold mødte hinanden tilbage i september måned, vandt de orange med 32-27 på hjemmebane. Her var det Nycke Groot, der blev topscorer for de orange med otte mål i kampen. Fra BV Borussia 09 Dortmund blev det Jennifer Gutiérrez, der sendte flest bolde i mål også med otte scoringer. Også højrefløjen Kelly Vollebregt, der fra næste sæson skal spille i den orange trøje, spillede en god kamp med seks mål.

Fra det tyske hold er det dog Inger Smits, der har scoret flest mål for holdet i denne sæsons DELO EHF Champions League, hvor hun har sendt bolden i mål 48 gange. Hvis man ser lidt på den orange trup inden sidste runde i gruppespillet, er det Lois Abbingh, der har scoret flest mål i turneringen med 62 mål.

Om søndagens kamp siger cheftræner i Odense Håndbold, Ulrik Kirkely: ”Sidste puljekamp i DELO EHF Champions League venter os i Dortmund. Situationen i puljen er jo pludselig ændret til, at alle hold er kvalificeret til 1/8-finalerne. Dette er på grund af de mange kampe, som ikke kan nås at blive spillet.

Vi vil rejse til Dortmund med ønsket om at lægge endnu mere på vores spil, og videreføre de gode elementer fra kampen mod Herning-Ikast Håndbold. BV Borussia 09 Dortmund har spillet en sæson på et højt niveau i Bundesligaen, og der venter os et godt spillende hold, som kommer med høj speed i alle faser af deres spil.”

Den orange spiller Lois Abbingh tilføjer: ”Det bliver en svær kamp i Dortmund mod et godt hold. Men det er den sidste gruppekamp, og vi vil gerne slutte af med en sejr. Efter nederlaget i sidste weekend vil vi gerne vise, at vi er bedre end det, og så komme videre til 1/8-finalen med en god følelse på holdet.”

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 16.00, og du kan se den på TV3 Max.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app