ANNONCE

Nyheder

Nyhedsarkiv:Se alle
  • Se alle
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
DELO EHF Champions League: De orange var tæt på den helt store overraskelse
17. januar 2021

DELO EHF Champions League: De orange var tæt på den helt store overraskelse

Søndag eftermiddag diskede de orange op med flot spil i begge ender af banen og var derfor også meget tæt på at overraske gæsterne fra Györi Audi ETO KC. Men med et ungarsk comeback til slut endte resultatet helt lige med stillingen 32-32, og de orange kan tage et enkelt men flot point med fra opgøret.

Søndag eftermiddag var Sydbank Arena fyldt med store håndboldstjerner, da Odense Håndbold tog imod det ungarske storhold fra Györi Audi ETO KC. Ungarerne toppede inden opgøret gruppe B i DELO EHF Champions League og havde endnu ikke tabt en kamp i turneringen. Det var altså en svær opgave, der ventede de orange, som i det første møde tabte 32-25.

Kampen begyndte med en scoring fra Györi Audi ETO KC på straffekast til 0-1. Men et par minutter senere kunne Mie Højlund udligne til 1-1. Herefter fulgte to ungarske scoringer til 1-3. Men efter at have spillet otte minutter af kampen kunne Nycke Groot udligne til 5-5, og de to hold var helt lige. Og kun ét minut senere kom de orange også i front, efter en scoring på kontra af Freja Cohrt til 6-5.

Herefter skiftedes de to hold til at score mål, og kampen lå og vippede mellem at være helt lige og en 1-målsføring til Odense Håndbold. Det var først efter 20 minutters spil, at Nycke Groot kunne udbygge føringen med to mål ved stillingen 13-11.

Det tændte op i gæsterne fra Györi, som herefter satte tre scoringer ind i streg, og dermed tippede føringen over i ungarsk favør ved stillingen 13-14 efter 23 minutter. Men den føring fik de orange indhentet igen til stillingen 14-14 og igen til 16-16. Men med lidt over ét minut til pause kunne Jessica Quintino igen bringe Odense Håndbold i front med 17-16. Og den føring fik hun kort efter lov at udbygge yderligere med en scoring til 18-16.

Første halvleg sluttede dog ærgerligt af for de orange, hvor Györi Audi ETO KC scorede på direkte frikast efter tid, og dermed gik de orange til pause med en føring på 18-17, efter de første 30 minutter. 

Anden halvleg startede med en ungarsk scoring, og de to hold var igen helt lige ved 18-18. Men med to scoringer af Mie Højlund var de orange igen i front med 20-19. Men ligesom i første halvleg, lå de to hold og vekslede mellem at være helt lige eller foran med en enkelt.

Det var først efter 42 minutter, at Odense Håndbold udbyggede føringen til 25-23. Og med flot og koncentreret spil i begge ender af banen scorede de orange endnu to gange i streg, og efter 44 minutter var den orange føring på 27-23. Og på trods af en orange udvisning formåede Odense Håndbold at holde på 4-målsføringen til 29-25 efter 48 minutter, og kort efter blev føringen også til 30-25.

Herefter faldt der en dyr udvisning til Nycke Groot, som gjorde, at gæsterne fra Györi fik halet ind på de orange, og reducerede til 30-28 efter tre scoringer i streg med syv minutter tilbage af kampen. Og med fem minutter tilbage var den orange føring stadig på to mål ved stillingen 32-30. Men med to ungarske scoringer i de sidste minutter endte kampen uafgjort 32-32, efter et ungarsk comeback. Og dermed tog Odense Håndbold et enkelt point med efter en meget flot kamp af de orange.

Topscoreren i kampen blev Lois Abbingh, som sendte bolden i mål 11 gange.

Har du prøvet vores app?
Klik her for at gå til den nye mobil app